Hur Dra kedjan på en Kawasaki KX 80

Justera kedjan på en Kawasaki KX 80 innebär att man går bakhjulet enheten framåt eller bakåt på svingarmen. Dra det bakre hjulaggregatet bakåt kommer att öka avståndet mellan den primära kedjedrivhjulet och den större bakre drev. Eftersom detta avstånd ökar kommer spänningen på kedjan öka. Tänk på att kedjan ska flexa ungefär 3/4 till 1 tum upp och ner för att redovisa kedjan sträcka under fjädringsvägen. Saker du behöver
Pneumomutterdragare
Box Hylsnyckel
in med 1/2-tums kompatibilitet (för mutterdragare) katalog motorcykel stativ
Visa fler instruktioner

1

Placera cykeln på en motorcykel stå eller lyfta. Se till den bakre däcket är igång.
2

Skjut en mutterdragare över bakaxeln bulten. På andra sidan av axeln, lyft en fast nyckel över axelmuttern.
3

Lossa bult och mutter montering. Det finns ingen anledning att ta bort muttern och bulten som lossa bulten kommer att vara tillräckligt för att låta hela bakhjulet församling att flytta, justera kedjespänningen.
4

Dra bakhjulet enheten bakåt försiktigt. Flytta bakhjulet bakåt ökar avståndet från den primära kedjehjulet till drivhjulet på bakre hjulhuset, spänna kedjan. När önskad kedjespänning uppnåtts, måste du dra hjulaxeln igen.
5

Dra axeln bult och mutter montering, se till att bakhjulet monteringen är rak. För att verifiera att det är raka, se till att anpassningen märken på varje sida av axeln är i samma justering märket på varje sida av svingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110083.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.