2001 Ultra Harley-Davidson Motorspecifikationer

Harley-Davidson Ultra Classic Electric Glide är ett turnerande motorcykel, riktar sig till samma marknad som den Honda Gold Wing. I 2001 års version härrör från Electric Glide Classic men ståtar elektronisk farthållningen, en kassett och radio-system med fyra högtalare och förare och kontroller passagerare. Ultra har också en radio, intercom och headset. Cykeln är konstruerad för heft och komfort, med den stora cykeln sportsliga två bekvämt vadderade säten med ett vadderat ryggstöd för passageraren. För touring ändamål, har cykeln stora inbyggda glasfiber sadelväskor. Cylindrar och kolvar

2001 Ultra har en 1.449 kubikcentimeter (88.42 kubiktum) motor med två cylindrar i V-Twin konfiguration --- anordnade i vinkel mot varandra. Motorn är en Harley-Davidson Twin Cam 88, slutade i svart och krom och isoleras för vibrationer från resten av cykeln.

Varje cylinder i V-twin har två ventiler. Motorn är fyrtakt, vilket innebär att kolvarna tar fyra slag för att slutföra en motor cykel.

Borrning och slaglängd motorn är 3,8 med 4,0 inches (95,3 av 101,6 mm) för en borrning och slaglängd förhållandet av 0,94 till en, där borrningen är diametern på motorns cylinder öppningen och stroke är den totala sträckan som kolven färdas upp och ner.
Bränsle och Cooling

Den 2001 Ultra Classic motor är luftkyld. Bränsletanken rymmer 4,99 liter bränsle. Bränslet induktion systemet använder elektroniskt styrd sekventiell injektionsport bränsle och startsystemet är elektrisk. Väger en massiv £ 849, det
Prestanda

tanke cykeln 67 hästkrafter (50 kW) som produceras vid 5200 motorvarv är en rimlig avkastning på 1449 cc motor.

vridmoment på cykeln är 81,8 ft-lb (110nm) vid 3.500 rpm. Topphastigheten på Ultra Classic Electric Glide är 102,5 mph, och denna lyxiga komfort tourer kan komma från noll till 60 mph på åtta sekunder.
Allmänna specifikationer för Bike
< p> 2001 Ultra Classic Electric Glide har dubbla skivor av 11,5 inches diameter och fyra bromsok kolv på frambromsen och en enda skiva med samma diameter också med fyrkolvsok på bakhjulet. De däck som används för att stödja 849 £ av vikt, samt att överföra bältet slutväxeln energi till vägen, är 130/90-16 storlek fram och bak. På grund av den stora vikt och cruiser stil av cykeln, har fjädring i fronten bara 4,61 inches av resor --- vertikal fri rörlighet --- och bakfjädringen har bara 2,99 inches av resor.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108670.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.