Yamaha Rx1 Apex specifikation

RX - 1 Apex är en race - inspirerad snöskoter produceras av Yamaha som är tänkt att köras på kurser och naturlig terräng . På grund av dess snabbhet och kraft , är denna skoter rekommenderas inte för nybörjare . Yamaha RX - 1 Apex är kapabel att producera över 145 hästkrafter och kan nå hastigheter på 140 miles i timmen . Motorspecifikationer

Yamaha RX - 1 Apex hade en 998 cc , fyrcylindrig , fyrtakts motor . Var och en av de fyra cylindrarna innehåller fem ventiler för insug och avgas . Cylinderloppet har en diameter på 2,9 inches och dess slag kolven rör sig totalt 2,2 inches .
Chassi Specifikationer

Den främre hjulupphängningen av RX - 1 hade en oberoende dubbla triangellänkar som innehåller aluminium högtryck gasdrivna chocker . Den bakre upphängningen var en enda stöt , och också med aluminium högtryck gasdrivna chocker . Skidorna är en saddleless design och är tillverkade av lätt plast .
Mått

Yamaha RX - 1 Apex är 108,5 inches lång , 47,6 inches bred och 46.9 inches tall . Bränsletanken rymmer högst 10 liter och oljetanken rymmer 3 liter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109870.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.