1992 GMC Safari Specifikationer

Den 1992 GMC Safari är en tvådörrars minibuss som även har fyrhjulsdrift. Dörrarna på passagerarsidan av minibuss öppna konvertera till en tre-dörrars last van. Denna Safari minibuss är användbar när transportera gods eller många människor. Engine Performance

1992 GMC Safari har en 4,3-liters sexcylindrig motor. Motorn har 190 hästkrafter vid 4.000 varv. Vridmomentet är 250 pounds per meter vid 2800 RPM. Safari drivlinan är tvåhjulsdrift. Den beräknade gas användning är 17 mpg i staden och 23 mpg på landsväg. Bensintanken rymmer 25 liter blyfri bensin. En luft dammen är installerad för bättre prestanda. Safari har också bakhjul ABS och servostyrning. I Safari dragkapacitet är £ 5500.
Inredningsdetaljer

'92 GMC Safari har vinyl sittplatser, en AM-radio, säten hink och tonat glas för privatlivet. Det finns också barnsäkerhetsspärr och en krockkudde på förar-och passagerarsidan. Valfria interiör funktioner inkluderar en digital instrumentpanel, en overhead-konsol, luftkonditionering i fram och bak, en premie ljudsystem, AM /FM /CD-systemet, en bakre värmare, el-manövrerad förarstol, elektriska fönsterhissar, makt dörrlås, farthållare och ett takräcke.
Bakdetaljer

Utsidan av '92 Safari har en bredd på 77 inches och en höjd av 75 inches. Panelen är standard i en GMC last van. Det finns en gummi stötfångare vakt på plats på främre stötfångaren. Dörrarna på passagerarsidan både öppna upp för att avslöja en stor dörr för lastning eller flera passagerare. Hjulen är 15 inches och har möjlighet för legeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105883.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.