MPG för Minibussar

Sedan starten i början av 1980, har biltillverkare konsekvent producerat minibussar med bra gas körsträcka. Som av 2010, är ​​minibussar utrustade med traditionella förbränningsmotorer, men Toyota planerar att producera en hybrid. Begränsningar

Enligt EPA, erhåller ingen 2010 minivan kombinerad stads /landsväg miles per gallon genomsnitt över 20 mpg. Endast Mazda5 erhåller en mpg som genomsnitt 20 eller bättre.
High Performer

minibussar är utrustade med motorer med mindre än 3 liter slagvolym, såsom Mazda5, erhålla bästa gas körsträcka, enligt Naturvårdsverket. En Mazda5 utrustad med en 2,3-liters motor och femväxlad manuell växellåda kan tjäna 22 mpg vid stadskörning och 28 på motorvägen.
Lyx och prestanda
< p> Större motorer power top-line minibussar, såsom Chrysler Town and Country. En 4-liters sexcylindrig motor med en sexväxlad automatisk växellåda är utrustad i Town and Country, tjänar 17 i staden och 25 i landsvägskörning. Honda Odyssey har också en sexcylindrig motor och förskjuter 3,5 liter. Det tjänar 17/25.
Low-end Performer

all-wheel-drive Toyota Sienna utrustad med en 3,5-liters sexcylindrig motor och femstegad automatisk tjänar 16/21. Toyota meddelade att en Sienna hybrid med en bensinmotor och elmotor för att öka bränsleeffektiviteten finns i 2011. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105653.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.