Uppvärmning Problem på en 2005 Caravan

för 2005 Dodge Caravan är en minibuss som produceras av Chrysler Group LLC . De 2005 Caravan modeller utvecklas ibland värme problem . Bad Termostat

2005 Dodge Caravan termostat , som är placerad mellan motorn och kylaren , förhindrar kylmediet från att strömma till kylaren tills motorn värms till en viss temperatur . En defekt termostat kan fastna i öppet läge , så att överskott av kylvätskan genom och orsakar lastbilen interiör att inte värma ordentligt . Byt termostaten att återställa korrekt värmare funktion .
Bad Motstånd

fläktmotor motstånd kan misslyckas i en Dodge Caravan , vilket gör att fläkten att ständigt köra i hög hastighet eller inte köras alls och resultera i ingen värme. Testa fläktmotorn resister med en 12 volts testlampa att säkerställa korrekt spänning , kontrollera med avseende på korroderade fläktmotor motstånd anslutningar och gör nödvändiga ersättare .
Värmeelementet
< p > Värme problem i en 2005 Caravan kan också vara resultatet av kylvätska läckor i slangarna värmeelementet . Inspektera slangar för tårar eller slitage som kan leda till läckage och byt ut dem vid behov .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105986.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.