Det mest däck för Mini Vans

När du väljer däck för en minibuss, det finns många faktorer att tänka på, såsom väderförhållandena där minibuss kommer att drivas, mängden klar körning, och storleken på behövs däcket. Det finns tre grundläggande typer av däck perfekt för minibussar och andra personbilar, all-säsong, tre-säsong, och hög prestanda. All-season däck

Helårsdäck är de vanligaste däck för minibussar och personbilar. Trots sitt namn, alla-runt-däck fungerar dåligt i tester med is och snö, och så skulle inte rekommenderas för bilar som drivs under extrema vinterförhållanden. Förare som upplever extrema vinterförhållanden bör använda all-season däck under sommaren, våren och hösten, och använda särskilda vinterdäck för vintermånaderna.

Men många all-season däck är det bästa värdet för slitage , prestanda och åkkomfort. Consumer Sök rekommenderar Goodyears Assurance Triple Bana däck som den bästa all-säsongen däck, "visar inga väsentliga brister i något test." Andra rekommendationer inkluderar Hankook Optimo H727 för sin prestanda och Michelin HydroEdge för dess livslängd. -Runt-däck är det mest ekonomiska alternativet, idealisk för dagligt bruk med genomsnittet mängder av körning. De gör också mycket bra på våta vägar, och så är perfekt för förare som upplever mild till måttlig vinterförhållanden.
Högpresterande däck

högpresterande däck har vunnit popularitet för sin hantering och värme-motstånd kvaliteter. Högpresterande däck har bättre grepp, kurvtagning förmågor och broms förmåga. Många högpresterande däck har inte livslängd och värde som all-season däck gör, men är bra för förare som har lång motorväg resor i varmt väder på grund av deras värmetålighet, och för förare i svåra vinterförhållanden grund av sin överlägsna grepp.

Konsument Sök rekommenderar Michelin Primacy MXV4 däck som den bäst presterande högpresterande däck. Det är den dyraste av de högpresterande däck som minibussar, men har den längsta slitbanans livslängd och bästa grepp i våta väderförhållanden. För torrgrepp rekommenderar Consumer Sök Michelin Pilot Exalto A /S för sina broms förmågor. Enligt Consumer Sök, är den bästa högpresterande däck för svåra vinterförhållanden de Continental ExtremeContact DWS på grund av dess överlägsna prestanda i isiga och snöiga förhållanden. Hög prestanda däck är idealiska för minivan förare som färdas på vägarna under lång tid eller som kör i extrema vinterförhållanden. De är också en idealisk vinter motsvarighet till vanliga all-season däck.
Sommardäck

Sommardäck är mycket högpresterande däck som är idealisk för varmt väder körförhållanden. De har inte någon förmåga att hantera snö eller is alls. Många förare väljer sommardäck för deras gripande förmågor i både våta och torra förhållanden. Sommardäck är oftast gjorda för sportbilar, men kan användas på personbilar och minibussar i rätt förhållanden.

Konsument Sök rekommenderar Michelin PS2 Pilot Sport för den totala prestandan. Den Dunlop Direzza SportZ1 Star Spec rekommenderas av Consumer Sök som ett billigare alternativ till Michelin Pilot Sport PS2 däck. Sommardäck är idealiska för förare i varm väderlek som vill ha mer körning kontroll och bättre prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105589.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.