1992 Toyota Previa Specifikationer

Toyota Previa är en mini-van som tillverkas av Toyota. När infördes 1991, blev det deras andra mini-van erbjudande. Toyota Previa såldes för årsmodellerna 1991 till 1997. Den 1992-modellen erbjuds i två utföranden stilar, LE och DLX. Var och en av dem kan köpas antingen som en bak-hjulsdrivna modellen eller All Trac (heltid fyra-wheel-drive) modell, vilket innebär att det fanns fyra möjliga versioner av van. Delade Specifikationer

Vissa specifikationer är desamma i alla fyra möjliga 1992 Toyota Previa modeller. Alla modeller har samma motor, en 2,4-liters, rak, fyrcylindrig modell rankad på 138 hästkrafter. Längden och bredden på alla modeller är också densamma. De mäter 187 inches i längd och 70,9 i bredd. Hjulbasen är 112,8 inches. Alla modeller är tre-dörrkonfigurationer.
Transmission konfigurationer
p Det finns fyra möjliga sändningar tillgängliga för 2006 Toyota Previa, men inte alla erbjöds för alla trim stilar. Standarden överföring på DLX bakhjulsdrift är en 5-växlad, manuell, överväxel version. Den DLX All-Trac levereras som standard med all-wheel drive version av samma sändning. En fyra-växlad automatisk växellåda erbjöds som ett alternativ för båda versionerna av DLX. Dessa automatiska växellådor var de enda som finns på LE modellerna.
Fuel Economy

Både den automatiska och manuella versionerna överföring av de fyrhjulsdrivna modellerna har en rating på 17 miles per gallon i staden och 20 på motorvägen. I de bakhjulsdrivna versioner, fick de modeller med automatlåda en EPA betyg av 17 miles per gallon i staden och 22 på motorvägen. Den manuella versionen tjänade 18 miles per gallon i staden och 22 för landsvägskörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105844.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.