Hur du anpassar en handikappad Van

Framsteg inom teknik gör det möjligt att skräddarsy ett handikapp fordon för att tillgodose sina individuella behov. Beroende på om de funktionshindrade förare behöver hjälp med att komma in i van eller köra den, finns det ändringar för att hjälpa till att lösa frågan. Instruktioner
1

Ange din van med en knä-ner rulla ut rampen. Van kommer att sänka ner och rampen sträcker ut baksidan av van eller genom sidoskjutdörren. Rullstolen kan rullas in och låst i föraren eller passageraren plats.
2

Installera en roterande fordonsindustrin förarsätet systemet stollift. Sitsen vänder och sänker ner vilket ger ett enkelt sätt att överföra på plats för dem som inte kan komma in i bilen själva.
3

Köp ett stödhandtag stöd fordons rörlighet. Enligt Dynamic-Living.com de stödhandtag infogas i den U-formade slagplatta på bilens dörrkarm vilket ger en extra plats att hänga på när du kommer in eller ut ur bilen. Detta kan bidra till att ge trygghet, självständighet, självförtroende, och förebyggande av skador. (Se referens 1)
4

Installera handkontroller för att accelerera och bromsa bilen. Det finns olika applikationer beroende på individuella behov. Hitta en specialist rörlighet installation för att installera handkontroll så att de fungerar korrekt. Gå till National Rörlighetsutrustning Fondhandlareföreningen hemsida, klicka på "För konsumenter", och sedan "hitta en återförsäljare", skriv in ditt postnummer eller stat, och klicka på "Skicka". (Se referens 2)
5

Bo självsäker och i kontroll av fordonet med rätt styranordning installerad. Det finns flera val av knoppar som möjliggör enkel svarvning med ena handen eller armen och en två eller tre stift styranordning för personer med nedsatt handfunktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105648.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.