Oldsmobile Silhouette Specifikationer

Den sista Oldsmobile Silhouette rullade av monteringsbandet i 2004 när General Motors gick i pension den Oldsmobile namnskylten. Men med modell åren 1990 till 2004 till välja från, erbjöd Oldsmobile Silhouette utökade minivan ett brett utbud av specifikationer. Basen modell av 2004 Silhouette ger en ögonblicksbild av prestanda, komfort, säkerhet och färg specifikationer finns i de flesta årsmodeller. Prestanda

Oldsmobile Silhouette för 2004 hade en 3,4-liters V-6 motor med 185 hästkrafter. Den minibuss kom i fem stilar: basen GL-modellen med framhjulsdrift, de mer raffinerade GLS i framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift, och den lyxiga Premiär i framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. En 25-liters bränsletank var standard och EPA uppskattade Silhouette gas körsträcka på 17 mpg i staden och 24 på motorvägen. Strut fjädring framtill och torsion beam fjädring i den bakre erbjöd en bekväm åktur.
Comfort

Silhouette sitter sju, hade kaptensstolar med tyg beläggningar i fronten och fällbara trasa platser i baksätet. Ett lastnät gjort lagra livsmedel i den bakre lättare, medan en overhead-konsol och sits-bakfickor erbjuds passagerarna god tillgång till lagrade solglasögon och prylar. Den minibuss erbjuds en single-disc CD-spelare, extern display, farthållare, keyless inresa, och golvmattor, samt el-speglar, fönster och dörrlås. Främre och bakre luftkonditionering, var bagage takrelingar och mugghållare på alla tre rader också tillgängliga.
Safety

Silhouette s baksätet kom utrustade med barn sätesförankringar och de bakre dörrarna hade barnsäkerhetsspärr. Varselljus, dimljus, en bakruta defogger, intermittent vindrutetorkare, all-season däck och fyrhjuliga låsningsfria bromsar hjälpt reser i bra väder och i dåligt. Den minibuss presenterade också skyddet för dubbla främre krockkuddar med förstärkning av föraren enbart, sidomonterade krockkuddar.
Colors

Inredning färgalternativ för basmodellen Silhouette ingår beige och grått. Exteriör färgalternativ ingår Arctic White, Indigo, Liquid Silver, Sand och idrott Red. De främre och bakre stötfångare matchade färgen av minibuss kropp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105904.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.