2005 Dodge Caravan specifikation

För 2005 års modell, var en av Dodge Caravan bästa egenskaper sitt pris. Tillverkarens föreslagna priset var $ 18.330, en av de lägsta prissatta minibussar på marknaden vid den tidpunkten. Jämfört med Dodge Grand Caravan, är den vanliga husvagn kortare, med en 113-tums hjulbas. Även om Dodge Caravan inte har lika många exklusiva inredningsdetaljer som andra fordon, den har en tillräcklig mängd för att tillfredsställa Caravan förare. Performance Specs

2005 Dodge Caravan består av en 2499-cc och 2,5-liters rak fyra-front motor som drivs med fyra ventiler per cylinder. Modellen går upp till 150 hästkrafter vid 5.200 rpm. Den har en 20,1-liters main blyfri bränsletank, en multi-point insprutning bränslesystemet och använder blyfri bensin 87, och verkar på 26 miles per gallon (mpg) bränsleekonomi på highway och 20 mpg bränsleekonomi i staden.

Hantering Specs

Caravan har en axel mellan 3,61-till-1, och ger två skivbromsar, däribland två ventilerade skivor, samt ett utrymme sparare stålfälg enligt kroppen reservhjulet. En strut framvagn hjälper till att styra vinkeln på fordonets hjul för bil hantering. Fordonet har också en upphängning stelt med bladfjädrar till ytterligare stödmekanismer för att styra framhjulen.
Caravan Exterior Specs

yttermått Husvagn är 189,1 inches i längd, 78,6 inches i bredd och 68,9 inches i höjd. Fysiska funktioner inkluderar gjutning kropp sida, svart främre och bakre stötfångare, pearl färg och värmereflekterande glas. Fordonet har även förare och passagerare externt justerbara speglar, komplexa halogenstrålkastare glödlampa och vindrutetorkare med automatisk intermittent torka.
2005 Dodge Caravan Interiör

inre dimensioner Husvagn är 39.6 inches av främre utrymme, 39,9 inches av bakre utrymme, 57,2 inches av främre hip rummet, 67.8 tum av bakre hip rum, 40,6 inches av främre benutrymme, 36.5 tum av bakre benutrymme, 63 inches av främre axeln room och 64.7 inches av bakre axeln rum. Fordonet erbjuder framsäten, baksäten och tredje säten rad, med två justerbara nackskydd. Den framsätet mitten kommer med ett armstöd och ett förvaringsutrymme finns under passagerarsätet. Tredje sätesraden är tillval och ger 45,6 kubikfot utrymme om avlägsnats. Interna funktioner i Caravan inkluderar en fast mast antenn, ljudsystem med AM /FM, CD-spelare, fyra högtalare och sits mugghållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105753.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.