GMC Safari Van Specifikationer

General Motors producerade GMC Safari minibuss och dess nästan identisk syskon, Chevrolet Astro, från 1985 till 2005. Fordonet utförs också som en last van för korta leveranser. GMC Safari haft enorma popularitet som minibussar ersatte vagnen familjen stationen som primär transport. Men sport utility fordon, och senare bil-baserade crossover SUV, tärt på minibuss försäljning aktie. Dålig försäljning resulterade i Safari /Astro avbryta produktionen under 2005. Under huven

GMC Safari minivan har en bränslesnål, 98-hästkrafter, 2,4-liters, rak fyrcylindrig motor på sin last van-modeller. Dock installerade GM en 190-hästkrafter, 4,3-liters V6 på åtta passagerare modeller. I V6 har en 4-tums cylinderdiameter och 3,48-tums stroke. På 1998 GMC Safari, en multi-point bränsleinsprutning och 9.1:1 kompressionsförhållande ger den 250 ft-lbs. av vridmoment.
Storlek

GM placerat sina Safaris och Astros på en 111-tums hjulbas. I 1998 Safari utökade van version, som var den enda modell som finns tillgänglig efter 1994, är 189,8 inches lång, 77,5 inches bred och 75 inches tall. Dess Markfrigången är 6.8 inches. I kabinen, är främre takhöjd 39.2 inches medan baksidan är något mindre på 37,9 inches. Front benutrymme mäter 41.6 inches med baksidan möjliggör 36.5 inches av benutrymme. Den pre-1995 Safari standard storlek van har samma axelavstånd som den förlängda versionen men är 179 inches lång. Bränsletanken rymmer 21 liter. Den utökade van är tung, med en fastighetsnära vikt på £ 4440.
Bromsar och fjädring

Safari slutar med två ventilerade skivbromsar fram och bak trumbromsar. Dess slutliga drivaxel ratio är 3.23:1. Suspensionen är byggd som en lastbil. Den främre hjulupphängningen är en oberoende vridning balksystem med krängningshämmare. Den bakre är utrustad med bladfjädrar. Safari var utrustad med 15-tums stålfälgar fram till 2003 då det fick 16-tumshjul. Safaris var utrustade med fyrhjulsdrift under 1999 fram till slutet av produktionen. Den van bogsera kapacitet är 6000 kg.
Bekvämligheter

Safari funktioner, som standardutrustning, monokrom främre och bakre stötfångare, varselljus, mekaniska fällbara ytterbackspeglar, halogenstrålkastare, värmereflekterande och tonade rutor, en skjutbar sidodörr och en släp-kit. Luftkonditionering var också standard, tillsammans med en Delco sex högtalare AM /FM stereo, digital klocka och instrumentpanelen konsolen och förvaringsbox. Föraren och passagerare skyddas av krockkuddar och trepunktsbälten säkerhetsbälten. De främre skålade säten, baksäten och tredje raden bänk är utrustade med mugghållare. Golvet är heltäckningsmatta i hela kupén.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105649.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.