Hur man byter Hubcaps & Wheel Covers på en Dodge Caravan

Navkapslar, även känd som hjulsida, klä upp fälgar av din Dodge Caravan. Med många olika mönster som finns, det kommer garanterat att bli en hjulsida som passar din personliga stil. Det kan komma en tid när du måste byta hjulet täcker på din Dodge Caravan. Några skäl för att ersätta dem skulle inkludera att förlora en eller byta ut en skadad man. Du kanske också vill ha en annan stil. Med Dodge Caravan, kommer du att stöta på i huvudsak två olika typer av hjulsidor - sådana som knäpps på och de som är säkrade bakom muttrarna. Saker du behöver
Hjulsidor
brytjärnet
Gummiklubba
Lug skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Byta Snap-On Wheel Covers
1

Placera ett spett mellan hjulsidan och fälgen. Sakta bända utåt från kanten för att dra hjulet täcker bort från fälgen.
2

Arbeta dig runt hela omkretsen av hjulsidan med spett tills hjulet locket är löst på fälgen . Fatta den med händerna och dra det ur fälgen.
3

Passa in hålet ventilskaftet av din nya hjulsidan med ventilskaftet på dina däck. Ta din gummiklubba och slå kanten på hjulsidan att köra den i kanten.
4

Tryck din hjulsidan med din gummiklubba kring sin helhet tills den sitter ordentligt i fälgen på din hjulet. Addera Byte Bolt-On Wheel Covers
5

Undersök din hjulsida. Lägg märke till att två av hålen är större än de andra. Detta är så att du inte behöver ta bort alla muttrarna från däcket. Hjulsidan glider över dessa hjulmuttrarna.
6

Placera din lug skiftnyckel på en lug nut som är i en av de mindre hålen. Vrid nyckeln moturs för att lossa lug nut. Fortsätt att vrida nyckeln tills du har helt tagit bort tappmuttem.
7

bort de övriga muttrarna som finns i de mindre hålen på samma sätt som du gjorde den första.

8

tag i hjulet luckan och dra den rakt ut från hjulet. Skjut in det nya hjulet kåpan på plats och se till att den är inriktad på rätt sätt så att ventilspindeln passar.
9

Skruva muttrarna som du tog bort på plats och dra åt dem med din lug nut skiftnyckel. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105629.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.