Honda Odyssey motorproblem

Om du är i färd med att köpa en Honda Odyssey, kanske du vill tänka två gånger. Konsumenterna har fått flera klagomål om Honda Odyssey, och återkallelsemeddelanden om ledningar, lås och yttre belysning har utfärdats. Honda Odyssey har också fått klagomål om överföringen och motorn. Följande är fem Honda Odyssey motorproblem. Feljusterade Bälten

problem har uppstått med Honda Odyssey kamrem. Kunder har rapporterat motorproblem orsakade av felaktig inriktning av kuggremmar. Den felinriktning orsakar remmen att ha kontakt med en bult på topplocket. Kontakten kan bryta kamrem, vilket gör att motorn till stall och en potentiell krasch.
Motorljud

Kunder har rapporterat problem med Odyssey motorljud. Det finns ett högt inre buller som kommer från motorn. Honda har skapat en mekanism som hjälper till att minska bullret.
Sealer Material Läckage

Sealer material läckage är en annan bland Honda problemen Odyssey motor. Kunderna har klagat motorproblem på grund av en trasig ledning. Honda har upptäckt att sealer material läckte på en tråd. Om tråden snaps, kan det orsaka att motorn stannar eller förlora makten, vilket kan orsaka ett vrak.
Elsystem

problem har uppstått med Honda Odyssey proppskåp innehållande en lös terminal. Bränslepumpen kan förlora makten. Utan makt, kommer bränslepumpen inte fungerar orsakar din fordonets motor stannar. Problem har också uppstått med Honda Odyssey elektriska terminal. Honda har upptäckt ett spår av korrosion på en elektrisk anslutning. Elektriska terminal korrosion kan orsaka bränslepumpen att misslyckas och motorn kan sluta fungera.
Motorskador

Kunder har klagat en knackar ljud i Odyssey: s motor. Biltillverkare har upptäckt motorn skadas. Honda har bestämt att motorn skadan orsakats av en betydande mängd olja som saknas i motorn. Honda har upptäckt något oljeläckage, ingen överhettning och ingen blå avgaser. Den motorskador kan leda till att du har en olycka. Motorn behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105563.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.