2003 Ford Windstar specifikation

Ford skapade 2003 Windstar minivan som powerhorse i sin klass, designad för både styrka och säkerhet. 2003 markerade det åttonde året i rad den Windstar minivan vann ett femstjärnigt betyg krocktest för både förare och passagerare säkerhet samt den nyutvecklade dubbel femstjärnigt betyg för sidokrockkuddar. Ford fokuserat på 2003 års modell på säkerheten och minska vägbuller för komfort. Prestanda

Ford erbjuder samma 3,8-liters V6-motor med 200 hästkrafter för alla 2003 Windstar trim stilar. Motorn ger också £ 240-fötter vridmoment. En fyra-växlad automatlåda med överväxel är standard på alla sju versioner. Denna motor ger Windstar att bogsera upp till 3500 pounds och bära upp till 1831 pounds. Den 2003 Windstar har fyrhjulsdrift och en vändradie på 39,3 meter.
Funktioner

Ford erbjuder luftkonditionering, elektriska fönsterhissar och makt dörrlås som standard för alla trim stilar. Läder och makt säten är standard på SEL och Limited trim med elmanövrerade stolar också tillgängliga för SE-modellen. Den 2003 Windstar minivan rymmer sju personer med fyra dörrar, medan en Cargo Van trimtyp erbjuder bara två säten och dörrar thee. Den LX Standard, LX Deluxe, SE och SEL trim är utrustade med standard kassett och cd-spelare, medan den begränsade utgåvan endast har en CD-spelare. 2003 Windstar minibussar är utrustade med förare och passagerare krockkuddar med begränsad trimtyp erbjuda ytterligare sidokrockkuddar. Den minibuss hade låsningsfria bromsar på LX och SE trim stilar och antisladdsystem för den begränsade versioner.
Bränsle och färger

bränsletank på 2003 Ford Windstar har en kapacitet på 26 liter, och minivan har en bränsleförbrukning på 17 miles per gallon i staden och 23 mpg på landsväg. De vanliga trim stilar kommer i ljus safir blå metallic, silver frost metallic, kom vändkrets grön metallic och vitt, och det inre tyget i medium grafit. Den begränsade upplagan har yttre färgval i svart, grön metallic, ljus pergament guld metallic och röd metallic. De lädersäten kommer i ett medium pergament färg.
Comfort

2003 Windstar har 40,7 inches av benutrymme för framsätena och 36.8 tum om benutrymme för baksäten. Den bakre bagageutrymmet erbjuder 29,1 kubikfot av rymden. Den begränsade upplagan erbjuder en uppvärmd framsäte, justerbara pedaler och tilt styrning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105896.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.