Hur Tappa en gastank på en gammal Van

Gamla skåpbilar kan ha samlats slam från år av användning, som påverkar körsträcka och effektiviteten av fordonet. För att få all gas ur tanken på en gammal van för att ersätta det eller för ett annat ändamål, kanske du måste infoga flera metoder. Saker du behöver
Clear PVC slang eller hävert pump
gasbehållaren
Pan
Visa fler instruktioner
1

Kör van så mycket som möjligt av kör runt stan tills tanken når nästan tom baseras på gas mätare. Återvända hem och låt van springa i parken tills den stannar ute. Detta kommer att ta bort nästan all gas i tanken.
2

Slip lång PVC-slang i tanken tills du känner att det når botten. Äldre skåpbilar kommer normalt inte ha någon anordning i påfyllningsröret som hindrar dig från att glida en slang ner i tanken. Många nyare modeller gör. Ställ en bensindunk ner på marken och se till att röret kan nå kan öppnas. Rita på slangen med munnen för att få hävert igång. Du kommer att kunna se den gas som kommer upp röret genom PVC. Dra munnen bort när den når slutet och sänk ner den i gasbehållare. Om du föredrar att inte använda munnen alls, kan du köpa en hävert pump och använda den istället. Sätt in röret som medföljer pumpen och pressa pumpen att starta flödet av bensin.
3

Titta under van där bensintanken är placerad. Detta beror på van märke och modell. Öppna avtappningskranen med en kastrull under det att fånga eventuella kvarvarande gas i van tank. Om det inte finns någon avtappningskran (vissa äldre skåpbilar kanske inte har någon), och sedan välja den lägsta bränsleledningen och dra loss den. Håll röret över formen så att tanken rinna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105637.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.