Hur man programmerar en Keyless Entry för en 1995 Windstar

Den 1995 Ford Windstar erbjuder fördelen av ett keyless inresa med ett fem-sifferkod ingått knappsatsen. Fordonet levereras med en permanent kod, men en personlig kod kan läggas till också. Den personliga koden kan programmeras in i minibuss av ägaren, och kan ändras efter behag, med varje ny personlig kod före den föregående personlig kod. Tillsatsen av en personlig kod gör det möjligt för ägaren att programmera en kod som kommer att vara lättare att komma ihåg än den permanenta kod. Saker du behöver
Permanent kod
Visa fler instruktioner
1

Leta permanent koden utfärdats av återförsäljaren för ditt fordon. Det var ursprungligen på ägarens kort inuti handskfacket. Det är också fastnat till datorn modulen. Leta datorn modulen genom att ta bort kick panel på förarsidan nära parkeringsbromsen. Den bör lossna lätt genom att dra framifrån. Det bör finnas en etikett på den med permanent tryckt på det. Om den inte är det kommer du att behöva ta bilen till en återförsäljare för att hitta rätt nummer.
2

Ange permanent koden med nyckellösa knapparna.

3

Tryck 1/2 strax.
4

Välj en fem-sifferkod som du kommer att kunna komma ihåg lätt. Detta är din personliga kod. Före fem sekunder har gått, ange den första siffran i koden. Ange varje efterföljande brev inom fem sekunder från det föregående numret.
5

Ange din personliga kod eller permanent koden för att låsa upp dörren till din Ford Windstar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105608.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.