Om Chevrolet Astro Van

Chevrolet Astro Van är en bred van som ser ut ungefär som en korsning mellan en minibuss och en last van. Det kan bekvämt passar en familj av åtta, även om de flesta kommer med bara fyra platser. Dessa skåpbilar var populära eftersom de kan användas som både en familj och företag van. Första Vans

Den allra första Chevy Astro van rullades ut från GMC i 1985, och blev placerad som en konkurrent till Dodge Caravan. Dessa skåpbilar finns i storlekar upp till 16 meter lång, 6,5 meter bred och över 6 meter hög. Bilarna har en fantastisk mängd last utrymme för dragande varor. Med hjälp från sin V6-motor, kan en Astro van i anständigt skick transportera lika mycket last som ett litet U-Haul van, och dra upp till 5500 kg. Astro skåpbilar producerades i två uppsättningar --- den första mellan 1985 och 1994, och den andra serien mellan 1995 och 2005.
Senaste Vans

sista Astro skåpbilar rullades ut under 2005. Minibussar i allmänhet gick ut ur stil på 2000-talet när stadsjeepar blev populär, så på grund av den minskade efterfrågan och det faktum att van inte tjoget väl på en 1996 Insurance Institute for Highway Safety krocktest, gjorde GMC känner inte behovet att omforma denna linje för att vara förenliga med nya federala regler som fastställdes om bilsäkerhet.
Använd

Tillbaka på 1980-talet, var Astro minivan ett bra val för aktiva, stora familjer som gillade att ta vägen resor, liksom för affärsmän och personer som behövs för att transportera stora objekt. Även stora företag som läsk företag använde dessa minibussar till sina vanliga affärsbehov transport.
Funktioner

senare Astro skåpbilar (2000 och senare) kom med krockkuddar, tillval fyrhjulsdrift och låsningsfria bromssystem. Det hästkrafter är 150 till 200, men de flesta Astros har cirka 190 hästkrafter. De första Astros gjordes med manuell växellåda, men GMC senare lagt automatiska växellådor. Mest Astro skåpbilar har 15-tums wheels.Inside en vanlig Chevrolet Astrovan hittar två stolsrader --- vanligtvis två platser per rad. Bakom den andra sätesraden är ett stort lastutrymme.
Idag
p Det finns många begagnade Chevy Astro skåpbilar fortfarande på vägarna idag, även från så långt tillbaka som slutet av 1980. De är kraftfulla och användbara fordon som fortfarande skulle kunna produceras i dag om det inte vore för deras "boxey" fyrkantig stil och förändringar i konsumenternas efterfrågan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105562.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.