Hur att få en kopia av en nyckel för en Dodge Caravan

Du kan ha Dodge Caravan nycklar dupliceras lätt om din van är av en äldre år, men de nya stöldskydd tangenterna har en mikrochip i plast huvudet av nycklarna att slutföra en elektronisk krets i tändningslåset när de sätts. Dessa tangenter kräver en speciell uppsättning av åtgärder i syfte att få en dubblett eller en ersättare. Saker du behöver
Original bilnyckeln
Fordonsregistrering
Körkort
VIN (Vehicle Identification Number), som ligger i nedre hörnet av förarens sidoruta
Visa fler instruktioner

1

Inspektera din tändningsnyckeln och notera om det finns en tjock plast huvud eller en tunn metall eller plast huvud. Titta på din Dodge Caravan bruksanvisningen för att se om din nyckel är en vanlig nyckel som kan dupliceras, eller om den har ett elektroniskt stöldskydd inne. Om nyckeln inte är ett stöldskydd, ta din nyckel till en låssmed för att få ett duplikat. Om du har en anti-stöld säker nyckel, gå vidare till följande steg.
2

Samla ihop ditt körkort och din Dodge Caravan registrering och skriva ner bilens VIN-nummer på ett papper noga . VIN-nummer är på ett metalliskt utseende fliken inbäddad nära instrumentbrädan, syns i nedre hörnet av fönstret på förarsidan.
3

Ta dina dokument och din nyckel till din närmaste Dodge servicecenter och berätta om du vill beställa en andra nyckel för ditt fordon, eller att du behöver en ny nyckel om originalet har gått förlorad. Visa kopior av ditt körkort och registrering för att bevisa att du är den faktiska ägaren av fordonet, så många servicecentra kräver att du gör detta när de begär dubbla nycklar. Servicecentret kan sedan använda VIN-nummer på din Dodge Caravan att beställa dig en annan nyckel som fungerar för ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105594.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.