Hur man installerar en Van Seat

En skåpbil har gott om inre utrymme som gör att installera ytterligare sittplatser en enkel uppgift. Du har mer utrymme att arbeta, vilket kan förenkla installationen. När du lägger till extra sittplatser till din van, är det viktigt att du bara använder stolar designade för din bil eller kompatibla eftermarknaden säten. Installera inte en hemmagjord stol du gjort själv utan hjälp av en professionell eller du kan utsätta dig själv och dina passagerare i riskzonen. Instruktioner
1

Öppna de främre dörrarna till van eller glidande bakdörren. Undersök golvet i skåpbilen för skruvar eller spår som du kan använda för att installera sätet. Du kan behöva dra tillbaka golv mattor för att bestämma den plats där den extra stolen kan installeras.
2

Avlägsna skruvarna från golvet där sätet går genom krypa under bilen och med hjälp av en skiftnyckel att lossa muttrarna på undersidan av fordonet. Om din van är utrustad med medar på golvet, behöver du inte använda skruvar eftersom stolen kommer att sitta direkt på medar och snäpper på plats. Om du van har golv bultar, lyft ut dem och ställ dem åt sidan för tillfället.
3

Lyft sitsen in i skåpbilen. Om du inte kan montera den genom de främre dörrarna, skjut sätet genom den stora bakdörren av van och skjut den på plats. Rikta in hålen i fästet på undersidan av sitsen med hålen på golvet.
4

Thread en bricka på skruven och skjut bulten genom stolens fäste och golvet. Trä en andra bricka och en mutter på den lösa änden av bulten på undersidan av bilen och dra åt den med en skiftnyckel.
5

Tryck och dra på stolen för att se till att den är ordentligt fäst vid golvet. Om det skiftar för mycket för din komfort, dra åt muttrarna ytterligare på undersidan av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105992.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.