Snabba fakta om hybridmotorer

Hybrid motorer innehåller element av både förbränningsmotorn och elkraft för att driva fordonet. De är miljömässigt renare, och få bättre gas körsträcka än en traditionell motor. Addera Key Feature

Den viktigaste funktionen av en hybridmotor är dess förmåga att växla mellan bensindriven förbränningsmotor och elektriskt batteri när det behövs. När fordonet stannar vid ett trafikljus, till exempel, stängs förbränningsmotorn ned och bilen växlar till det elektriska batteriet.
Tax Credit

Köpare av bilar med hybridmotorer är berättigade till en skattereduktion på upp till $ 3400 från den federala regeringen. Dessa krediter avveckla som tillverkare når gränsen på 60.000 sålda hybridfordon.
2010 Modeller

Biltillverkare har totalt 30 olika modeller av hybridfordon som finns till salu för 2010 års modell. Dessa sträcker sig från Honda Insight, en kompakt bil för mindre än $ 20.000, upp till Mercedes Benz S400, en lyx fordon som anges för $ 87.950.
Carbon Footprint

hybridmotorer är miljövänligare eftersom motorerna släpper ut mindre koldioxid per mil driven än ett fordon som drivs med enbart en förbränningsmotor. Detta beror på dess använda mindre bensin eller dieselbränsle.
Bättre gas körsträcka

Fordon med hybridmotorer få högre körsträcka per gallon eftersom mindre bensin bränns. Den 2010 Toyota Prius, en 4-cylindrig hybridfordon, har en effekt på 51 miles per gallon för landsvägskörning och 48 miles för stadskörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105334.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.