De fyra typerna av Hybrid Energy Cars

Rapporter om förbränning av fossila bränslen "negativ effekt på miljön har lett forskare och ingenjörer att utveckla hybridfordon som erbjuder miljömedvetna konsumenten det bästa av båda världar. Hybrid energi fordon kombinerar konventionella eller alternativa bränslen (eller mänsklig kraft) med el för att producera mer effektiva och miljövänliga metoder för transport. Hybrid Electric

Med en elektrisk motor bistå med den drivande processen, är förbränningsmotorn på elhybridbilar små och mer bränsleeffektiva, tillåter miles-per-gallon betyg för att nå 50-mil intervall på vissa modeller. De flesta av dagens el /olja hybrid energisystem bilar använda regenerativ bromsning för att ladda batterierna. Uppfinnare av Arkansas ingenjör, David Arthurs i slutet av 1970, fångar regenerativ bromsning den energi som används vid bromsning för att ladda bilens batterier.
Plug-In Hybrid Electric

Electric /petroleum hybrider bilar, som du ansluter till elektriska kraftkällor för att ladda sina batterier, klassificeras ibland som Utökat sortiment elfordon. Används tillsammans med förbränningsmotorer, deras elmotorer använder energi som lagras i den inbyggda batterier. Köra på batteri-lagrad energi enbart kan fordonen köra på el för 10 till 40 miles, beroende på terräng, tillbehör i bruk och hastighet.
Flexible Fuel

Familj bilar med flex /kapacitet bränsle möjliggör en minskning av utsläppen från fossila bränslen med hög bränsle procent etanol. I USA är dessa fordon som är konstruerade för att köras på antingen traditionell bensin eller en blandning av upp till 85 procent etanol och bensin. Även om 85 procent etanol blandning bensin inte hindrar prestanda, är det bränsle körsträcka typiskt mindre än för bilar som drivs av bensin ensam. Detta beror på att etanol förbränning skapar mindre energi än traditionell bensin förbränning.
Electric-Human Power

främst i Europa, är populariteten av elektriska människa-drivna bilar på uppgång. TWIKE är den mest framgångsrika i sin genre, med 900 fordon på vägarna i Tyskland, Schweiz och Nederländerna. Elektrisk /mänsklig teknik omvandlar muskelkraft direkt till rörelse genom en unik pedal-drivsystem. Bekännande en toppfart på 52 mph och en räckvidd av 93 miles på ett fulladdat batteri ombord, är TWIKE en livskraftig kort pendla alternativet.
Fuel Cell

Även fortfarande på ritbordet, är bränslecellsteknik på ett snabbspår till marknadsplatsen. Bränsleceller omvandlar väte och syre till elektricitet som driver elmotorer i fordonen. Högeffekt batterier används för att lagra energi som skapas av degenerativ bromsteknik. Ingenjörer tout denna progressiva teknik som svaret på beroendet av utländsk olja och en sänkning av utsläpp från fossila bränslen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105447.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.