Hybrid SUV Versus hybridbilar

Köpa ett hybridfordon innebär ibland göra uppoffringar. Hybridfordon är inte ofta beskrivs som rymlig, kraftfull och robust. Ofta är de som vanligen förknippas med beskrivningar som kompakt och effektiv. Däremot har införandet av hybridfordon sport utility förändrats sedan allmänhetens uppfattning om vad ett hybridfordon kan vara och konsumenterna kan göra färre eftergifter när de köper en hybrid. Fuel Economy

En varning för att köpa en hybrid stadsjeep, i motsats till en bil, är att de bränslebesparingar signifikant minskat. Ju större SUV, desto mindre pengar på bränsle. Kompakta stadsjeepar, medan saknas i lastutrymmet är mycket effektiv, Fords 2010 Escape Hybrid tjänar en bäst i klassen 32 miles per gallon kombinerade bränsleeffektivitet poäng. Toyotas Prius 2010, i jämförelse tjänar en 50 mpg kombineras poäng, om än med en betydligt mindre fotavtryck.
Sittplats och Cargo

Sittplats och lastutrymme har länge varit en kritik av många mindre hybridfordon. På grund av konstruktionen, stadsjeepar är större, vilket möjliggör en mycket mer rymlig och bekväm körning. Toyotas Prius hävdar att passa fem vuxna bekvämt med 16 meter lastutrymme till godo. Som jämförelse Fords Escape erbjuder samma sittplatser med nästan dubbelt lastutrymmet (28 kubikfot). Större fortfarande är Chevrolet 2010 Tahoe, med plats för upp till åtta och har mer än 100 kubikmeter lastutrymme.
Hästkrafter och vridmoment

Större motorer vanligtvis genererar mer hästkrafter och vridmoment, men de är också inte alls lika effektiv. Fords 2010 Fusion Hybrid erbjuder 191 hästkrafter med ett vridmoment på 136 £-ft och 39 MPG kombineras. Som jämförelse, erbjuder 2010 Tahoe 332 hästkrafter med ett vridmoment på 335 £-ft och en kombinerad bränsleekonomi av 22 mpg. Beroende på individuella behov, kommer konsumenterna att behöva offra makten för bränslebesparing, eller miles per gallon för bogsering kapacitet.
Pris

Förhållandet mellan priset på bensin- bara bilar och stadsjeepar och hybrid versioner av båda är ungefär samma. Stadsjeepar är generellt dyrare än sedaner. Toyotas Prius har ett grundpris på $ 22,000 och med september 2009. Chevrolet Tahoe grundpris är betydligt högre på $ 50.000 och Ford Escape ligger någonstans mellan cirka $ 32.000. Addera 4X4

En stor fördel att stadsjeepar erbjuder över sedaner är fyrhjulsdrift kapacitet. Hybrid stadsjeepar erbjuda samma funktion som saknas i hybrid sedaner. Även om det är troligt att vissa sedanmodeller småningom kommer att erbjuda all-wheel drive. För nu kommer de som behöver bättre grepp behöva investera i en hybrid SUV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105326.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.