Hybrid Fördelar & Nackdelar

Hybrid teknik påbörjade med tåg motorer och ubåtar men växte till att omfatta motorfordon samt. Hybridbilar använda två former av energi för att driva fordonet . Funktion

Hybridbilar kombinerar bensin -och elektrisk energi , vilket leder till lägre bensinförbrukning . Det fungerar genom att använda elektrisk energi under lägre hastigheter och byta till bensin under högre hastigheter. Detta leder till lägre bensinpriser , men möjligheten att uppnå höga hastigheter minskar .
Kostnad

Hybridbilar använda mindre gas , vilket är en pengar att spara incitament . Den amerikanska regeringen har också en skattereduktion och minskning för hybridbilar . Men biljettpriset för en hybrid kan vara $ 1.700 till $ 11.200 mer än jämförbara bensindrivna bilar . Batterierna måste bytas ut oftare på en hybrid , men break pads kan pågå upp till 85.000 miles .
Säkerhet

Hybridbilar är i allmänhet en lägre vikt än bensindrivna bilar . Detta kunde leda till mer skada i händelse av en olycka. Hybridbilar har också högre spänning och kan leverera en dödlig stöt om batteriet inte hanteras korrekt . Men enligt AA1 Car Auto Diagnos och reparation Hjälp , har det ännu inte blivit något rapporterat fall att någon blir allvarligt skadad av hybrid elektriska stötar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105478.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.