Hur man använder Hybridbilar Effektivt

Efter att ha köpt en hybridbil , det finns många saker du kan göra som gör din bil att köra sitt bästa . Ett hybridfordon använder en elektrisk motor och en gasmotor , alternerande mellan de två baserat på acceleration och kraft behov . Instruktioner
1

Vet att en hybridbil kan köra upp till sextio miles per gallon jämfört med icke - hybrid fordon som kör 22-28 miles per gallon .
2

Accelerera långsamt och jämnt . Den gasmotor är oftast bara fungerar när du trycker på gasen , så undvik plötsliga acceleration för att spara så mycket gas som möjligt .
3

Minimera inbromsning och kust till stopp istället . Detta kommer att förlänga livslängden på bromsarna och inte engagera gasmotor så ofta . Om du takten själv i trafiken , kommer din hybridbil vara mer bränsleeffektiva .
4

Behåll din bil enligt tillverkarens standard . Regelbundna oljebyten , trimning och andra förebyggande underhåll kommer att förlänga livslängden på din bil och spara pengar i det långa loppet .
5

Använd farthållaren vid körning på motorvägen . Detta kommer att engagera el och gas motor lämpligt , så att spara så mycket gas som möjligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105243.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.