Bidrag för hybridbilar

I augusti 2009 meddelade Obama-administrationen en $ 2400000000 investeringar i hybridbilar. Mycket av de bidrag som erbjuds till den amerikanska bilindustrin att utveckla hybridbilar och elbilar samt att förbättra batterierna som driver dessa bilar. Dessutom har pengar beviljats ​​auto återförsäljare att förbättra försäljningen av hybridbilar och ge konsumenterna en paus för att investera i hybridbilar. Dessa pengar kommer att hjälpa amerikanska biltillverkare att bli konkurrenskraftiga på en världsmarknad och träffa president Obamas planer på att ha 1 miljon plug-in-hybrider på vägarna 2015. Grant Krav

hybridfordon bidrag som finns tillgängliga för amerikanska tillverkare för forskning, produktion, utbildning och batteri tillverkning. Ytterligare pengar har avsatts för byggande av truck stop laddningsstationer och elektriska skenor kritiskt behövs för att tillgodose dessa bilar 2015. Det amerikanska Department of Energy kommer att bestämma vinnarna av denna bevilja pengar.
Fördelning av bevilja pengar

bidrag på totalt $ 1500000000 har fått USA-baserade företag att producera batterier och komponenter och expandera återvinning av batterier, bidrag på 500 miljoner dollar har delats ut till tillverkarna att tillverka komponenter såsom elektriska motorer, drivdelar tåg och kraftelektronik, $ 400 miljoner i bidrag har beviljats ​​för att köpa plug-in hybrid och all- elfordon att testa demonstrationer på olika platser i USA. Bidragen har gått mot att utbilda och utbilda arbetskraften för att övergången till att producera dessa nya fordon.
Stipendiater

General Motors fick $ 241.000.000 för att göra batterier behövs för att driva Chevrolet Volt. Ford beviljades $ 92.700.000 göra elhybridbilar och deras komponenter. Chrysler fick $ 70.000.000 för att producera plug-in hybrid elektriska truckar och minibussar. Ett företag i Elkhart, Indiana, som kallas Navistar kommer att få en $ 39 miljoner för att bygga 400 batteridrivna truckar.
Utbildningsbidrag

University of Michigan, Wayne State University i Detroit, och Michigan Technological University i Houghton Michigan har fått 40 miljoner dollar i bevilja pengar. Dessa universitet har till uppgift att utbilda forskare, tekniker och tjänsteleverantörer för att hålla tempot rulla mot dessa avancerade fordon och tidsfristen 2015.

Flera
Consumer Incitament stater erbjuder rabatter för att hjälpa konsumenterna kompensera kostnaden för en hybridbil. Rabatterna varierar från $ 500 till $ 5000, och de flesta av dem erbjuds som skatterabatter. Andra stater ger särskilda privilegier till förare av hybridbilar. Konsumenter som köper Peterbilt hybridlastbilar (Model 330 Hybrid Electric och modell 335) är berättigade till en rabatt värd 25 procent av den totala fordonets kostnad. Konsumenter kan ta reda på vilka incitament deras tillstånd att erbjuda genom att gå till deras delstatens överåklagare hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105322.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.