Hur man Prime en dieselmotor

Det enklaste sättet för att prima en dieselmotor är att inte ha luft i bränsleledningen att börja med. Men om du måste göra en del arbete på bränslesystemet, som bara inte är möjligt. Här är stegen för att grunda en dieselmotor i fall du själv behöver göra denna svåra uppgift. Saker du behöver
mekaniker reparation mutterdragare manuella
och verktyg
New dieselbränslefiltret (s) katalog Dieselbränsle
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en bra mekaniker reparationshandbok. Detta kommer att ge dig alla specifika detaljer för din dieselmotor. Dessa handböcker också generellt ge dig en lista på verktyg du behöver för att arbeta på din dieselmotor också.
2

Look bränslesystemet över och kontrollera om det finns uppenbara luftläckage. Fyll på med rent bränsle för att göra detta.
3

Fyll dina bränslefilter med ren diesel och ersätta dem. Ta ett bränslefilter i taget.
4

från grundfärgen handtaget från injektorn pumpen och pumpa tills du får bränsletrycket på systemet. Ha tålamod, kan det ta hundratals pumpar tills du får tryck tillbaka på systemet.
5

Sätt primer tillbaka handtaget på injektorn pumpen och på bränslefilteraggregatet. Öppna luftningsskruven något att kolla efter luft.
6

Upprepa steg 4 och 5 tills du inte längre kan se luft kommer ut. Vid det här laget bör du se tryck på primern pumpen efter ca fem pumpar.
7

ihop och slå på motorn. Det kan köra lite grovt tills bränslet är helt fri från luft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105043.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.