Hur du köper en Mercedes Diesel

Sedan Mercedes-Benz introducerade sin diesel 260D motor i 1936, har diesel alternativet varit en favorit för köpare lyxbil som vill ha ut det mesta sin bil. Den dieselmotorer bilen känd för att köra för 500.000 miles och har en våg av dragkraft för att starta. Allt du behöver veta är hur man köper en. Instruktioner
1

Kolla in några av de nya Mercedes dieselmodeller som E320 BlueTec som har all lyx i en Mercedes, men lägger ut en muttra 400 pounds av vridmoment och mer än 200 hästkrafter. Bäst av allt, blir diesel skytt cirka 35 miles till gallon, vilket gör den snabb, kraftfull och effektiv.
2

Ta en titt på MB GL320 BlueTec om du är i SUV-marknaden, men vill inte ge upp på dieselmotorn. Den MB GL320 använder en avancerad bränsleinsprutningssystem som skär ner på diesel utsläppen för att göra bilen 50-state legal.
3

Se till att du är medveten om de fallgropar att köpa en Mercedes diesel bil, speciellt i äldre modeller, eftersom bilarna är kända för att ha problem med cylinderväggarna, vilket i sin tur leder till kompression problem. För detta och andra mekaniska orsaker, bör äldre Mercedes diesel servas vart 15.000 miles, inklusive ett ventilspel.
4

Välj mellan turbo och icke-turbo motorer av Mercedes diesel, tillgängliga för alla modeller . Skillnaden är en av prestanda och pengar så om du är villig att spendera lite mer för lite kraft och fart än turbon är rätt väg att gå.
5

reda på vad priset på diesel gas är och se till att det finns platser i ditt område för att fylla upp. Detta är viktigt eftersom bilen kommer absolut inte köras på bensin och någon gas som kommer in i tanken kan orsaka skada (och kommer säkert göra att bilen inte startar).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105050.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.