Hur du köper en dieselbil

stigande bensinpriser gör dieseldrivna bilar mer attraktiva. Förbättringar i dieselmotorn gör det nästan omöjligt att skilja från en gasdriven bil. Och med så mycket fokus på växthusgaser i miljön, kan en bra begagnad eller ny diesel bil vara en bra investering. Att hitta en diesel bil till försäljning kan bli svårare eftersom efterfrågan stiger, men sökningen kan vara värt besväret. Instruktioner
1

Tänk på att köpa en SUV. För närvarande är dieselmotorer främst i stadsjeepar eftersom de har lättare utsläppsnormer att träffas. Mercedes bär den största variationen av dieseldrivna fordon, inklusive sedaner och stadsjeepar.
2

forskning dina alternativ eftersom de flesta stora biltillverkarna har minst en eller två dieseldrivna modeller. Alternativen är begränsade, men en turboladdad dieselmotor är både ren och kraftfull. BMW gör överlägsna kraftfulla dieselbilar.
3

Betrakta en sen modell begagnad bil, eftersom nya dieselbilar är något dyrare än gasdrivna. Titta på återförsäljare och i annonser för försäljning. Personlig reklam webbplats som Craigslist kan vara ett bra ställe att leta efter en försäljning.
4

köpa en ny bil den sista dagen i den månad då säljarna möter slutliga försäljningskvoter. Vet hur mycket du är villig att betala och vad du är villig att ta för ditt inbyte. Håll dig till dessa siffror och din forskning.
5

provköra en bil innan du köper under förhållanden som nära närbelägna din typiska körmönster. Diesels finns i både automatiska och standard transmissioner. Typiskt är mer skiftande involverad med en dieseldriven bil kontra en gasdriven grund av en smalare RPM band.
6

Fråga nuvarande ägare av dieselbilar hur de njuta av upplevelsen. De kan ge tips om vad man ska leta efter bortom hypen av annonsörer och återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105042.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.