Fördelarna med en Turbo Diesel

En turbo dieselmotor är en förbränningsmotor dieselmotor som ett turboaggregat har tillsatts. Enligt Autotropolis.com, är en turboladdare definieras som en forcerad induktion kompressor som rinner av avgasen som skapas av motorn för att förbättra luftflödet och motoreffekt. Den tillsatta turboladdaren förbättrar avsevärt utförandet av dieselmotor i en rad olika sätt och, som ett resultat, har blivit vanligt i dieselbilar motor personbilar och lastbilar. Det har många fördelar jämfört med både den traditionella diesel-och bensinmotorer. Mer makt
Turboaggregat förbättra låg hastighet effekt.

turboladdare ökar luftflödet i turbo dieselmotor och som ett resultat skapar bättre vridmoment vid låga varvtal, enligt Autotropolis.com. Oavsett om du kör en bil eller en lastbil, har turbo dieselmotorn överlägsen dragkapacitet den hos jämförbara bensinmotorer eller icke-turbo dieselmotorer på grund av denna förbättrade makt. Addera Förbättrat gas körsträcka

turbodieslar få fler miles till tanken än bensinmotorer.

Förbättrad gas-körsträcka är en av de mest övertygande fördelarna med turbo dieselmotor. Enligt Bankrate.com, turbo dieselmotorer har 20 till 30 procent bättre bränsleekonomi än bensinmotorer. Genom att använda mindre bränsle när du kör, kan du köra vidare mellan bränsle påfyllningar, du sparar pengar i det långa loppet.
Mindre utsläpp
Återvinning avgaserna bidrar till att minska utsläpp.

Medan turbodieselmotor fortfarande släpper ut mer avgaser än en hybrid, eftersom det brinner mindre bränsle än bensinmotorer, avger det mindre koldioxid över allt. Ett annat sätt det minskar utsläppen är genom återvinning avgassystem, enligt Autoropolis.com.
Minskat buller
Turbos minskar dieselmotor brus.

Traditionella dieselmotorer är betydligt starkare än bensinmotorer. Däremot är det turbodieselmotor mycket tystare och i nivå med ljudstyrka bensinmotorer eftersom kolvens slag och vibrationer mer återhållsamma.
Förbättrad prestanda
turbodieslar har mer av en sportiga prestanda.

Enligt Autotropolis, kan både vridmoment och varvtal lättare kan anpassas för att leverera hög prestanda vid olika hastigheter med turbo diesel. Dessutom har turbo diesel ökade acceleration hastighet, och många människor njuta av den "sportiga" prestanda för en turbo diesel fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105081.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.