Skaffa en CDL Permit

Kommersiella förare behöver för att få en kommersiell körkort (CDL) och uppfylla andra krav för att juridiskt driva kommersiella fordon. De som försöker att köra för en levande behöver för att få ett CDL tillstånd före träning på kommersiella fordon. Individer som söker tillstånd måste visa körning och säkerhet kunskap och uppfylla vissa fysiska krav. De som kvalificerar kan få ett CDL tillstånd och börja träna för att inleda en karriär inom trafiklärare. Instruktioner
1

Gå till den lokala avdelningen av motorfordon eller annat kontor som utfärdar körtillstånd och licenser. Be om en CDL studie manual och tillämpning. Skaffa en CDL tillstånd krävs mer omfattande tester än en vanlig licens. Testet omfattar testning på ämnen som farliga material och bromsar luft. Se till staten studien handbok för alla ämnen. Bekräfta de typer av personlig identifiering som krävs av det lokala kontoret för att få en CDL tillstånd.
2

Lär materialet i studien bruksanvisningen innan du tar provet. Hoppa inte över någon av de ämnena. Testaren som försöker få ett CDL tillstånd måste passera varje del av testet. Addera 3

Ladda "läkarundersökning Report" och "Federal Motor Carrier (DOT) fysiska kortet. "Bekräfta med det lokala kontoret om eventuella ytterligare statliga medicinska former. Ladda undantagsbestämmelserna instruktioner också. Den federala Department of Transportation kräver en CDL läkarundersökning och godkännande från en läkare för att driva kommersiella fordon.
4

schema en tentamen med en läkare och tentera. Se till att läkaren fyller i och undertecknar båda formerna. De som inte får godkännande bör utnyttjar undantaget instruktioner för att erhålla en CDL undantag.
5

Välj en tid att gå tillbaka och ta testet. Ta de medicinska former och identifieringar som krävs enligt detta tillstånd. Ta ett Social Security-kort för att möta federala krav. De som saknade den ursprungliga kortet ska gälla för en ersättare Social Security-kort på närmaste kontor i Social Security Administration. Ta några korrigerande linser för syntest. Presentera några avgifter efter att ha passerat testet för att få CDL tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105077.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.