Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man lägger min '95 Tahoe Into 4X4

Oavsett om du använder din Chevy Tahoe för en snabb vinter resa till marknaden eller tävlar i din lokala "lera mosse," fyrhjulsdrift kan vara en stor fördel. Din Tahoe har två inställningar för inkoppling av fyrhjulsdrift. Den "4H" inställningen hjälper dig att komma till marknaden, medan "4L" inställningen är idealisk för klättring berg av lera. Använd dessa inställningar med diskretion, men - som Chevy säger, "Körning i fyrhjulsdrift hög" 4H "eller fyrhjulsdrift låg" 4L "positioner för en lång tid på torr eller våt trottoar kan förkorta livslängden på din bilens drivlinan. " Instruktioner
1

Starta din Tahoe. Flytta överföringen spaken fallet skift placerad till höger om förarsätet till tvåhjulsdrift, "2H" läge.
2

Steg på gaspedalen och börja röra på en långsam och jämn hastighet.

3

Flytta överföringen spaken fallet övergång till fyrhjulsdrift hög, "4H", läge och ta bort foten från gaspedalen i några sekunder. Detta gör att framaxeln att engagera och placera dig i 4x4-läge. Använd "4H" drive för halka eller normal off-road körning.
4

bromsa din Tahoe till mellan 1 och 3 miles per timme (mph). Shift en automatisk växellåda i "neutralt" läge, eller för en manuell växellåda, trycker på kopplingspedalen.
5

Flytta växelspaken i en kontinuerlig rörelse till fyrhjulsdrift låg, " 4L "läget var noga med att inte pausa vid den neutrala," N "-läget. Stopp på "N"-läget kan orsaka kolliderar av kugghjulen. Använd "4L" läget för körning i svåra terrängförhållanden situationer som snö eller djup lera. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103025.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.