Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur du köper en begagnad Jeep Wrangler

Made in både äldre soft-top modeller och deras nyare versioner hardtop, Jeep Wranglers är terrängförhållanden ikoner. Köpa en används kan du välja och vraka bland de många modeller som erbjuds sedan de infördes, och kan spara dig en bunt. Begagnade senaste modell Wranglers kan kosta mycket mindre än helt nya, medan många äldre begagnade Wranglers är fortfarande i fin form. Att köpa en begagnad Jeep, som med alla bilar, är en risk - du kan inte vara helt säker på sin historia. Efter några enkla steg, men, gör att risken hanterbar. Instruktioner
1

Hitta säljare nära nog till dig att ta en titt på. Många Jeep återförsäljare erbjuder modeller som används, licensierade återförsäljare i allmänhet säljer sen modell Jeepar med lite tid kvar på garantier. Alternativt, ringa runt till lokala oberoende återförsäljare för att se vem som har de modeller du vill. Auto stormarknader ofta erbjuder fasta priser och stora val, medan många bensinstationer har också en sida affärer med begagnade bilar.

Riskfyllda, men ofta billigaste sättet att hitta en begagnad bil är genom radannonser. Använd tidskrifter auto annons eller gå online till deras webbplatser.
2

Utvärdera modellen. Den hårda-topp är mer hållbart men dyrare och det kan ta flera personer för att lyfta av. Att köpa en mjuk-top och installerar hardtop senare är också ett alternativ. 2010-modellen har ett uppfräschat vinyl soft-top som är lättare att ta bort. Rubicon är avstämd för terrängförhållanden och är inte bra för landsvägskörning, medan vissa senare modeller är mer pendlare-vänlig med uppgraderade interiörer. Vissa tidigare modellerna var mycket benägna att rosta, medan nyare är antingen galvaniserad eller överdragna med plast.
3

Få ägande historier från återförsäljare och kanske en underhåll historia. Privata säljare är inte tillförlitliga för samma information. Söktjänster online ut en liten avgift och kommer att kunna berätta om fordonet har lidit brand, översvämning eller olyckshändelse skador och varna dig för vägmätare bedrägeri.
4

kolla över grundligt varje Jeep du är funderar på att köpa. Ta det för en provtur på en rutt som omfattar alla typer av körning, från motorvägen till dåliga vägar. Titta under huven. Titta på avgasröret med motorn på. Kontrollera att däck, styrning och motorn till det bästa av din kunskap. Leta efter inre och yttre skador eller tecken på tidigare reparationer.
5

Kontrollera återkallande historia av någon Jeep Wrangler du köper. Mer än 250.000 Wranglers för 2006-2010 årsmodeller återkallades för potentiellt farliga broms problem. 2005 Wranglers var också återkallas för överföring problem, medan modeller från sent 80-tal och tidigt 90-tal hade återkallelser för bromsledningen och airbag problem. I alla fall, var återförsäljarna skyldiga att reparera Jeep gratis, men du måste kontrollera den individuella fordonets historia att se till att fixa faktiskt gjordes. Förkorta din lista ner till en början baserad tre
6

under förutsättning av fordonen och de priser du erbjuds.
7

Kontakta en betrodd mekaniker att titta över dina bästa val. Det kommer att kosta pengar, men kan spara dig tusentals i reparationer räkningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103145.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.