Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Styrinstruktioner Stabilizer Installation

Styrsystem stabilisatorerna korrigera och eliminera överdriven rörelse i styrmekanismen. Även kallad STYRDÄMPARE, agerar de som en stötdämpare inom styrlänkaget att absorbera vibrationer resor yta och styrning rekyl. De används för fordon som har mer hästkrafter än styrinrättningen tål. Dessa styrande stabilisatorer itu med denna fråga genom att i princip ge hjulen mycket bättre fjädring, ökad direkt ryck försvinnande. Grundläggande mekaniska kunskaper och verktyg som behövs för att installera dem. Saker du behöver
skiftnycklar och uttag storlek per bilen
Borra med metall bit
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kör 4 - wheel drive truck över en hiss rack och lyft att få mer bekväm tillgång till styrsystemet. Öppna den dubbla styrningen stabilisator kit och packa upp den. Sätt poly bussningar i varje öga för de båda stabilisatorerna. Cap poly stövlar över ändarna av varje stabilisator och knyta dem på stabilisatorerna med bandklammor i satsen.
2 Loose styrning är ett tecken på att du behöver styra stabilisator ersättare.

lägga undan de nyligen sammansatta stabiliseringsmedel och ta bort originalet styrdämpare /stabilisator i enlighet med ägarhandledning anvisningar för just den bilen. Starta din nya stabilisator installation på förarsidan genom att installera en ½ tum med 3 tum bult med bricka i det ursprungliga monteringshål, ny konsol och stabilisator med en annan ½ tums bricka och låsmutter för att hålla den på plats. Dra denna församling på plats.
3

Placera den nya hållaren vinkelrätt mot garaget golvet, och se till att hålla konsolen fliken spola på sidan av ramen. Sätt in borren i förborrade hål på fästet och borra en ½ tums hål direkt genom ramen. Använd en ½ tum 4 tum bult, bricka och låsmutter för att montera fästet på ramen
4 Lämna inte ut brickorna,. De ger ytterligare stabilitet till bultarna.

Satsa den platta konsolen så de tre stora hål är vertikala till garaget golvet och de två mindre hålen är något lutande till mitten av fästet. Montera plana fästet på styrstag efter hänvisning till ritningen som kom med satsen instruktioner för korrekt placering.
5

Skjut den koniska hylsan i det koniska hålet i styrstag. Sätt i ett 3 tum x H tum bult i detta hål från den bakre delen av styrstag med en liten? Tum bricka på baksidan. Trä på den stora ½ tums bricka och små ½ tums bricka mellan styrstag och fästet. På toppen av fästet, placera en stor ½ tums bricka och låsmutter för att säkra hela bult, bricka och mutter anslutning, men dra inte åt den helt ännu.
6 bultar, muttrar och brickor stabilisera styrningen stabilisator, så vridmoment dem korrekt.

Slip U bulten runt styrstag och genom den nya konsolen med sina brickor och låsmuttrar, sedan dra åt alla låsmuttrar. Dra stabilisatorn upp, rikta in det mot styrstag fästet och använd paketet kit hårdvara till axeln ögat av stabilisatorn på styrstag fästet.
7

Montera den andra stabilisatorn till huvudramen fästet med hjälp av de 2 ½ tums bult, brickor och låsmuttrar. Montera axeln ögat av den andra stabilisatorn i det nedre hålet på styrstag fästet med den andra paketet kit hårdvara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102867.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.