Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort Dash i en '99 Jeep Wrangler

När du tar bort instrumentbrädan från en Jeep är inte en vanlig underhåll projekt, kan det finnas tillfällen när detta är nödvändigt för att utföra reparationer på komponenterna mellan instrumentbrädan och brandvägg, till exempel värme-och luftkonditioneringssystem, airbagsystemet, audio-komponenter eller instrumentets delar panel. JeepWrangler streck avlägsnande tar en avsevärd tid, men det är inte nödvändigtvis utmanande när närmade metodiskt och med omsorg. Det är viktigt att följa rätt ordning så att streck kan avlägsnas utan att orsaka skada på enskilda delar. Saker du behöver
Skruvmejsel
Drivdonssatser
Startnyckel
Trim Tool Review Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla från negativa batterikabeln från terminalen.
2

Lyft kolumnen på tilt ratten till det högsta läget.
3

Ta bort vredet strålkastare switch och axel genom att sträcka upp under instrumentbrädan precis till vänster om ratten och trycka på strålkastare knappomkopplaren hållaren. Håll nere knappen och dra ut strålkastaren ratten omkopplare och axel. Ta bort nyckel muttern som fäster strålkastare byta till instrumentpanelen. Ta tag i kontakten och dra ut den från den elektriska kontakten.
4

Ta bort de två skruvarna från rattstången locket. Dra kåpan rakt bakåt så långt som möjligt. Arbetet underkant bakåt för att frigöra hakarna på den nedre kanten av lederna på instrumentpanelen. Ta bort locket och ställ den åt sidan.
5

Ta bort de fyra skruvarna knäet blockerare till instrumentpanelen. Ta knäet blockerare och ställ åt sidan.
6

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till "on" läge.
7

Infoga en dorn genom tillgång hål i nedre rattstången täcka och tryck hållaren tang i nyckeln låscylindern. Dra låscylindern ur tändningslåset låshus.
8

Ta bort de tre skruvarna som fäster den undre kåpan rattstången till den övre kolumnen locket. Sänk kolumnen till sitt lägsta läge och ta bort de övre och undre lock rattstången.
9

Koppla tilt kabelmekanismen kontroll från tiltspaken för att komma rattstången elektriska kontakter. Dra de elektriska kontakterna såsom multifunktions switch, vindrutetorkare /spolare, tändningen och så vidare. Lossa rattstången hållaren kabelstammen från rattstången.
10

Avlägsna nypa bulten från den övre halvan av styraxeln koppel. Ta bort de fyra muttrarna som fäster fästena rattstången rattstången fästet. Sänk rattstången monterar bort tapparna fästet och ta bort ratten och rattstångsenhet. Lägg inte rattstånganordning på airbagen.
11

Reach genom rattstången öppning och dra ur alla elektriska anslutningar.
12

Koppla aggregatet /luftkonditionering temperaturkontroll kabel.
13

Släpp spärren handskfacket och öppna dörren. Stötta dörren med ena handen medan du håller i kontrollen remmen och skjuta den rullade änden av bandet ut från kanten av dörren. Om du inte ser en check rem, tryck ner fliken på utsidan kanten av handskfacket och dra tills fliken rensar öppningen. Lossa hakarna på den nedre kanten av skårorna och avlägsna handskfacket.
14

Reach genom handskfacket öppning och dra ur alla elektriska anslutningar.
15

Ta bort två muttrar som är förenade den nedre sidan av passagerarens airbagmodul fäste på bultarna på instrumentpanelen.
16

Bänd försiktigt upp instrumentpanelen övre locket från instrumentpanelen med en trim verktyg, vilket garanterar de fem snap klipp häktas utan att skada hållarna.
17

Ta bort de tre instrument-dash-panel-till-dörr-gångjärn-pelaren skruvar i vardera änden. Ta bort de fyra muttrarna som håller fast den övre delen av instrumentets instrumentpanelen på bultarna. Använda en assistent, lyft panelen instrument streck ut ur fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103152.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.