Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Instruktioner för att installera en ny Jeep Soft Top

sufflett jeepar kan köras utan tak, liknande en cabriolet. Men den mjuka toppen föremål för slitage och kan behöva bytas ut. Mjuka toppar finns i ett brett spektrum av färger och fönster alternativ färgton. Installera en helt ny sufflett till din jeep, inklusive metallram, tygöverdrag och fönster är en enkel uppgift som gör att du kan anpassa din bil för dina egna önskemål och behov. Saker du behöver
Metallram
Jeep sufflett tyg tak
plast front, sido och bakruta
Front, sido-och bakrutan barer hållare
Visa fler instruktioner

1

Ta bort den gamla suffletten och all hårdvara från din jeep.
2

Montera metallramen på den nya suffletten genom att låsa den på plats. Inga verktyg behövs, bör metallramen låser automatiskt på plats när de sätts in i rätt position vid främre vindrutan och bakre löparen. Kontrollera att metallramen säkert låses på plats innan du fortsätter. Ställ dina nya fönster åt sidan
3

. Dra den nya suffletten över metallramen.
4

Fäst plasten löpare framrutan på plats genom att skjuta spärren bar i suffletten eget tyg.
5

Enter jeepen. Knäpp ny sufflett till metallramen att säkra det på plats endast på de mellersta och bakre delarna. Plocka inte suffletten eller tvinga den att knäppa stängda. Du kan behöva göra justeringar i läget för suffletten över metallramen för att säkerställa en korrekt passform.
6

Bifoga sida och bakre hållare till sido-och bakrutor på samma sätt som du säkrat den främre vindrutan, genom att skjuta hållaren bar in i tyget av din nya sufflett. Det finns två dragkedjor i sidorutorna för att säkra fönstren på plats och tre i bakrutan. Zip dessa dragkedjor stängda.
7

Fäst fönstren till sidodörrarna genom att säkra de tre metallstift till genomföringarna och knäppa dem stängda. Snaps är placerade på sidan av dörren närmast framför jeepen på utsidan. Skjut hållaren bar in löparen att säkra fönster.
8

Säkra ny sufflett till metallramen med snaps ligger över förare och passagerare sidodörrar.
9

Kontrollera igen snaps allt och dragkedjor för att se till att de passar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103020.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.