Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur jag måla Stock Facklor på en 97 Jeep Wrangler?

Anpassa din 1997 Jeep Wrangler och göra den till din egen genom att måla de facklor i valfri färg. Standard Jeep bloss på 1997 Wrangler är oftast svart eller mörkgrå. En färgklick kan verkligen lysa upp utseendet på din lastbil och gör den till en av ett slag. Välj en färg som är avsedd för plast eller modeller och göra en helg projekt ur det. Saker du behöver
fordonstvätt eller milt rengöringsmedel
Varmt vatten
mjuk, ren trasa
Ammoniak-baserade rengöringsmedel
Skyddande papper
Målare tejp
Paint

Visa fler instruktioner
1

Tvätta facklor med fordon rengöringsmedel eller en mild diskmedel och varmt vatten. Torka facklor med en mjuk, ren trasa.
2

Torka av facklor med en ammoniak-baserad produkt för att ta bort vax eller andra beläggningar på de facklor som kan hindra färgen från att fastna. Addera 3

täcka kroppen av Wrangler med skyddspappret och fäst den med målartejp för att skydda kroppen av lastbilen från färg.
4

Välj ett måla utformad för att ansluta sig till plasten. Lägg på färgen på din Wrangler bloss i tunna, jämna drag och låt det torka i minst 1 timme mellan lagren. Upprepa programmen så många gånger som behövs för att uppnå den färg du söker.
5

Ta bort tejpen och skyddande papper. Låt facklor härda i minst 24 timmar innan du försöker tvätta lastbilen eller utsätta den för eventuella skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102985.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.