Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Yamaha Grizzly Specifikationer

Yamaha introducerade Grizzly 4x4 terränggående fordon under 1998. Den ursprungliga modellen var Grizzly 600, och genom åren fler modeller introducerades. Som av 2010, finns det sex Grizzly modeller i produktion, alla med sina egna utföranden och optioner. Den top-of-the-line-modellen för 2011 är Grizzly 700, som kommer i grundläggande 4x4, mid-level 4x4 EPS och 4x4 Specialmodeller Edition. Motor och drev typ

Varje modell av 2011 Grizzly 700 levereras med en 686-cc, fyrtaktsmotor. Motorn sport en 4-tums hål och 3,3-tums stroke, med en 9,2 kompressionsförhållande. Elektrisk tryckknapp tändning och Yamaha insprutningssystem möjliggöra omedelbar motorn startar i kallt och varmt väder. Grizzly Sports Yamahas Ultramatic transmission, som upprätthåller konstant remspänning för att minska remslitage. Grizzly 700 kan flytta in i hög, låg, neutral, back och lägena park, samt tvåhjuliga och fyrhjuliga lägen drive.
Fjädring och bromsar

The Grizzly 700 levereras med front och bak oberoende, dubbla triangellänkar suspension. Grizzly 700 rensar marken med nästan en fot och kommer med fem-vägs preload-justerbara stötdämpare. Också standard på Grizzly 700 är främre och bakre hydrauliska skivbromsar. Grizzly 700 levereras med en 5,3 liters bränsletank, som ligger direkt under sätet, ökar ATV balans, tyngdpunkt och hantering.
Modell Skillnader

Grizzly 700 4x4 basmodellen är praktiskt taget identisk med de andra. De viktigaste skillnaderna mellan de tre ligger på insidan. Grizzly EPS och Specialmodeller Edition kommer med elektrisk servostyrning, vilket gör styrningen enklare för föraren. Varje rum har en LCD-display som visar bränslenivå och drive-läge, men EPS och Speciella modeller Edition kommer med en dragkrok som kan dra upp till £ 1300. The Special Edition levereras med gjutna aluminium, speciella grafik och målade paneler kropp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103108.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.