Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man hålla folk borta från en jeep med en sufflett

Soft-toppad fordon har en risk att brutit sig in eftersom den övre delen av fordonet avlägsnas lätt. En mjuk-toppad Jeep är särskilt svårt att hålla oönskade människor ur eftersom toppen är inte alltid ordentligt fastsatta och bryta in i fordonet är lättare när toppen är osäker. Om toppen är nere, det kräver bara klättring i jeep för att få tillträde. Instruktioner
1

Säkra toppen av Jeep ordentligt. Alltid säkra varje spärren så hårt som möjligt för att förhindra att det öppnas av andra. Den största risken är en oprioriterad topp som öppnas. Genom att hålla upp ordentligt fastsatt, är riskerna minimeras.
2

Lås dörrarna. Medan toppen av Jeep är en mjuk topp, lämnar de låsta dörrarna kommer att lägga extra förebyggande åtgärder mot oönskade gäster i Jeep.
3

Sätt ett larm på Jeep. Medan ett larm inte skulle skrämma bort de mest beslutsamma tjuvar, kommer det skrämma bort tillfälliga tjuvar eller någon som glider för nära Jeep. Det är en bra förebyggande åtgärd eftersom den högt ljud lockar oönskad uppmärksamhet.
4

Stäng fönstren. Medan låsa dörrarna är en start, stänga fönster är en nödvändighet. Detta kommer att hindra någon från att nå in och låsa dörrarna.
5

Använd ett segt material soft-top. Det är mjuka-topp material tillgängligt för Jeepar som är gjorda av starka, hållbara och hårda material. Ett hårdare material kommer att göra det svårare att komma in i jeep än ett mjukare material.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103027.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.