Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Anvisningar om hur man installerar en mjuk topp på en '98 Jeep Wrangler

Jeepar är en av de mest tillmötesgående fordon i form av snap-on tillbehör. Sådana tillbehör kan installeras och tas bort lätt. Oavsett om du tittar på hi-hissar, dimljus, stereo barer eller mjuka toppar och toppar bikini, Jeep Wranglers har en mängd olika komponenter som hjälper dig att anpassa din Jeep till vad specifikationer du önskar. En mjuk topp är särskilt praktiskt för sommarmånaderna, eftersom det skyddar dig från bländning av solen medan samtidigt ger open-air resor. Saker du behöver
Sufflett
Soft top frame
Visa fler instruktioner
1

Park Jeep på en plan yta där du kan ställa in parkeringsbromsen och enkelt komma åt bilen. Ta bort den gamla suffletten och motsvarande ram om din Jeep redan har en genom att snäppa loss bitar av ramen efter att du tar bort toppen. Skruva /Unbolt hardtop om din Jeep är en hardtop-bara. De skruvar /bultar är belägna runt insidan omkrets toppen. När detta är gjort ställa allt till sidan. Vik alla sätena ner, både fram-och baksäte, för att komma till löparna - de spår som hjälper till att hålla toppen på plats. Spåren arbeta sig runt insidan av fordonet på båda sidor.
2

Unbox den nya ramen för den mjuka toppen och ta bort alla bitar. Kontrollera tillverkarens inkluderade listan för att se alla de motsvarande bitarna i ramen kitet finns. Lossa fönster, ta bort dem och ställa dem åt sidan för senare användning. Montera metallstomme på vindrutan och den bakre löpare (de kommer att glida på plats). Låsa dem på plats och dra suffletten över toppen av ramen. Skjut hållaren bar genom tyget hålet i toppen på framsidan av fordonet för att låsa den på plats på vindrutan löpare.
3

Sitt i förarsätet och når över huvudet att säkra den övre till metallramen. Leta reda på snaps och försiktigt fast dem på mitten och bakre delen av fordonet, rycka på suffletten för att flytta den om det behövs. Fäst sidan och bakre hållarna genom att föra stängerna på plats och zippa dem stängde.
4

Montera nya fönster på sidodörrarna genom att skjuta metall stiften på undersidan av fönstret själv in i genomföringarna på dörren. Skjut slutliga hållaren bar på plats för att låsa fönstret ner och knäppa suffletten runt hela omkretsen. Dubbelkolla alla snaps, blixtlås, och barer hållare så att de låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103189.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.