Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

DIY Tände Nerf Bars

En upplyst nerf bar på en truck är konstruerad för funktion och stil. LED (Light Emitting Diode) fungerar som en visuell referens för dem som använder bilens steget i mörkret. Lamporna ger också en estetisk accent. För DIY entusiasten är det ett projekt som involverar metal-bockning färdigheter och ledningar skicklighet. Skapa Nerf Bars

tände Nerf bar är gjord på samma sätt som alla andra nerf bar: en 3-tums stålrör av antingen aluminium eller ett högvärdigt stål är dimensionerad för att passa just din lastbil. Röret sätts in i en metall Bender, området bakom kröken värms upp med en blåslampa eller värmepistol. Då stålet är böjd att forma. Normalt är en enkel 90 graders kurva placeras i Nerf bar. Steget därefter täckt med en gummi steg guard, tillgängligt från bildelar butiker. Detta appliceras på nerf bar ytan med stålbultar. Hål borras genom steget vakten och in i Nerf bar, och det är fastskruvad på plats. Lägga LED-lampor

Lägg LED ljus barer till nerf bar längs
sidan. Det finns många sätt att utföra denna uppgift. Det enklaste involverar att sätta ljuset bar med små metall skruvar höger längs sidan av baren.

Första märket hål i sidan av baren med en markör genom monteringshålen på ljuset bar. Borra därefter ett andra hål för kablarna till ljuset bar. Använd en 1/4-tums bit för detta hål. Borra därefter ett pilotprojekt hål för skruvarna med en liten hårdmetall borr, en som är hälften så stor som den fästa skruven. Slutligen installerar ljuset bar med en power driver.
Wiring Tips

ledningar till dina ljus barer är en komplicerad uppgift som innebär kunskap om elektriska system . Kontrollera din kopplingsschema att hitta en öppen säkring kortplats för ljus barer. Säkringsdosor finns i konsolen, under handskfacket och i lastbilen instrumentbrädan på de flesta lastbilar. Lägg en tråd direkt från din konsol eller instrumentbräda säkringsdosan till nerf bar.

Den mest effektiva metoden är att köra kabeln under mattan och genom botten av lastbilen golvet till nerf bar. Träd wiren igenom slutet av nerf bar till ljuset bar. Det hjälper om du tar bort nerf bar och trär tråden genom slutet, sedan tillbaka det. Inspektera din lastbil chassi för extra ledningar linjer som gör mer meningsfullt för ditt fordon. Det är viktigt att skydda kabeln om du kör den längs utsidan av nerf bar eller lastbil vid någon punkt. Gummi mantlar eller en ledning är det bästa alternativet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102939.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.