Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur Take Off 2000 Jeep Doors

Din 2000 Jeep Wrangler kom från fabriken med dörrar som är avsedda för borttagning . Om du tar bort dörrarna , vara säker på att du har säkerhetsbälten i gott skick för säkerheten . Kontrollera lagarna i ditt område innan du tar bort dörrarna för att säkerställa att det är lagligt för dig att köra utan dem och vad kraven för backspeglar . Det finns omlokalisering parentes tillgängliga för sidospeglar på din Jeep om du är skyldig att ha dem . Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Leta dörren gångjärn på utsidan av din jeep dörr . Längst ner på ledtappen är en kvarhållande mutter. Ta bort muttern med en skiftnyckel och lägga den någonstans säkert ifall du vill sätta dörrarna igen senare .
2

Öppna dörren till din Jeep och lokalisera den begränsande rem som håller dörren från att flyga öppna . Lyft remmen från stiftet på kroppen och lämnar den andra änden fäst vid dörren .
3

tag i luckan från baksidan kanten med ena handen under botten vid gångjärnen . Lyft dörren rakt upp och bort nedre gångjärnet . Ställ dörren någonstans säker medan den är avstängd så inga skador uppstår på den .
4

Flytta till motsatt sida av Jeep och upprepa processen för att ta bort den andra dörren .
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102960.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.