Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur att bogsera en 1993 Jeep Cherokee 4WD

Bogsering ditt 1993 Jeep Cherokee är lättast med alla fyra hjulen på marken med hjälp av en dragstång för att fästa Jeep till din bogsera fordon . Jeep kommer att spåra mycket smidigt bakom dragfordonet detta sätt och sätta minsta påfrestning på båda fordonen . Den typ och stil av fiberkabel används bar beror mycket på dragfordonet och avståndet du bogserar Jeep . En eftermarknaden kabelnätet kan också användas för att binda belysningen från din bogsera bilen till bakljusen i jeep också. Instruktioner
1

Fäst dragkroken till din Jeep med den metod som rekommenderas av tillverkaren . Om du har installerat ett kabelnät till Jeep , anslut den till Släpvagnsbelysning anslutningen på din bogsera riggen .
2

Sätt startnyckeln i tändningslåset och vrid den för att låsa upp styrningen . Du behöver inte tändningsnyckeln på alla sätt att uppnå detta . Detta gör att framhjulen att vända med dragfordonet och minska slitage på framdäcken .
3

Placera transmissionen växelreglaget i neutralläge på automatiska växellådor eller andra växeln om Jeep har en vanlig växellåda . Detta är det rekommenderade läget för shifter från Jeep .
4

Flytta växelreglaget överföring fallet i neutralläge om automatisk och manuell transmission fordon . Du kan nu bogsera Jeep bakom din bil, SUV eller RV med liten ansträngning . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102942.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.