Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur lätta din Jeep Vikt

Du vill minska vikten på din Jeep men du är inte villig att gå på en diet. Frukta inte, terrängförhållanden entusiast, kan du minska vikten på din Jeep på flera sätt utan att förlora de komplexa kolhydrater. Jeepar är byggda för att modifieras på olika sätt som kan minska i vikt, men en bestämd jeep ägare kan också minska i vikt med hjälp av flera andra uppfinningsrika metoder. Instruktioner
1

bort dörrarna och taket på din Jeep. Även om detta kanske inte är den bästa idén under vintern, ta bort dessa komponenter är ganska lätt och kan minska vikten.
2

Köp en uppsättning av mindre däck. Extra stora däck är populära antingen som standard eller en eftermarknad tillägg för jeepar, men de minskar gas körsträcka på grund av ökad rullmotstånd och vikt, enligt För förälskelsen av jeepar. De rekommenderar att du använder det minsta däckets till era behov på vägen och har en standby-set för någon utanför logistikfrågor.
3

Byt karosseridelar på din Jeep. Enligt Torque bilar, många företag gör reservpaneler av glasfiber eller kolfiber. Dessa lätta paneler kommer att avsevärt minska vikten.
4 hål

Borra i metalldelar för att lätta på lasten. Alltför många hål kommer att orsaka en förlust av styvhet, men en expert kommer att veta var man ska borra hål för att behålla styrkan och minska vikten.
5

Minska vikten på motorn. Byt ut din generator, vattenpump och andra motorkomponenter med lätta alternativ för att minska vikten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103159.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.