Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

2005 Ford Ranger Specifikationer

Ford Ranger hade, som av 2005, varit den bäst säljande kompakt pickup truck i 17 år i rad, enligt Automotive.com. Med senaste tidens förbättringar av fjädring och bromsar, tillade Ranger flera alternativ paket under 2005, och fanns i fem olika modeller, med tre cab konfigurationer och fyrhjulsdrift tillgänglig. 2005 Ford Ranger Motor och specifikation Performance

2005 Ford Ranger drevs av en tre-liters V6-motor med 148 hästkrafter. Den hade två skivbromsar med fyrhjuliga ABS. Ranger hade nyckelben hjulupphängning och stel balk fjädring bak.
2005 Ford Ranger Exterior Specs

2005 Ford Ranger kom standard med kromad stötfångare, en bakre plattform steg och en rak sida flaket. Förare och passagerare sidospeglar var manuellt justerbar. Ytterbelysning ingår halogenstrålkastare och främre dimljus. Vindrutor var tonade och värmetålig. The 2005 Ford Ranger hade luftkonditionering, golvmattor och en varvräknare Addera ditt 2005 Ford Ranger Interiör Specs

. Elektriska funktioner på Ranger ingår ett 12-volts uttag i fronten, och ljudfunktioner ingår en radio och CD-spelare med fyra högtalare. Förråd ingår en instrumentpanel och främre konsolen, en öppen förvaringsbox, mugghållare, handskfack, och fickor dörr. Varning indikatorer ingår en varning dörr på glänt och låg bränsle indikator. Säkerhetsfunktioner ingår förare och smarta passagerare krockkuddar, och huvudstöd.


Ford Ranger XLT Modell Uppgraderingar XLT modellen av 2005 Ford Ranger lagt en kromlist till det yttre, såväl som stänkskydd och en glidande bakruta. Fyrhjulsdrift versioner av XLT också lagt steg barer och 17-tums aluminiumfälgar. På insidan, tillade XLT modellen en CD-växlare och en tilt-ratt.
2005 Ford Ranger Edge Model Uppgraderingar

Edge modellen av 2005 Ford Ranger lagt prestanda funktioner som större hjul och däck, samt uppgraderade stötar. The Edge hade också olika nivåer av ljud uppgraderingar, med standarden Edge modellen kommer med antingen en sex-skivors CD-växlare i instrumentpanelen eller en MP3-spelare, och Tremor paketet kom med både en CD-växlare och en mp3-spelare, plus fyra större högtalare och en subwoofer. Tremor paket tillgängliga med Edge-modell ingår också en högeffektsgenerator och vit i ansiktet instrumentering på instrumentbrädan.
2005 Ford Ranger FX4 Model Uppgraderingar

2005 Ford Ranger FX4 modellen var avsedd som primär off-road modell av lastbilen, och kom standard med hasplåtar, tunga stötdämpare, all-terrain däck och en differentialbroms. Den FX4 nivå 2 modell uppgraderat chocker, glidplattor, hjul, däck och axlar, och lagt distinkta lister hjul läpp. Det kom också med skålade säten, Ebony interiör trim, och golvmattor med djupa spår till kanal lera.
Alternativ som finns på 2005 Ford Ranger

alternativ finns på alla modeller av 2005 Ford Ranger som inte inkluderade dem som standard ingår automatisk växellåda, en limited slip bakre differential och en motorvärmare. Flera nivåer av uppgraderade ljud alternativ fanns tillgängliga, som var servostyrning, makt dörrlås, och el-speglar. Andra alternativ med varselljus, farthållare och en dragkrok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103048.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.