Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur du justerar en Jeep Wrangler Soft Top

Jeep Wrangler är en populär bil, som används för både on-road och off-road bruk. En sak som alla Jeepar har gemensamt är behovet av en topp i dåligt väder. Eftersom den mjuka toppen är installeras och avinstalleras ofta, kan justering krävas från tid till annan. Att veta det enklaste sättet att justera en början kan vara mycket viktigt, speciellt om du är på väg in i en plötslig dusch. Instruktioner
1

Justera sido-och bakrutor med hjälp av dragkedjor och plastbandet som passar i hållaren för att justera fönster, antingen ta bort eller installera dem. Det är möjligt att justera fönstren kan fixa problemområden på Jeep sufflett.
2

Lyft de bakre hörnen på Jeep toppen att räta eller platta någon del av baksidan av höljet. Noggrant lyft hörnen och sedan sätta tillbaka dem i den kvarhållande skenan kan räta hela toppen, utan suffletten drar antingen till höger eller vänster. Addera 3

Flytta till det inre av Jeep och unsnap suffletten från ramen. Detta kan hjälpa till att räta de övre delarna av suffletten. Denna metod är verkligen det sista utväg innan behöva avlägsna hela översta. Innan åter knäppa upp till ramen, inspektera utsidan av Jeep Wrangler sufflett för att vara säker på alla justeringar har gjorts.
4

Utför en slutbesiktning av Jeep för att vara säker allt som togs bort, såsom de bakre hörnen eller snaps, är korrekt sätts tillbaka på plats. Beroende på anpassning frågor, såsom den översta buckling eller att det inte går att få upp i den främre hållaren på vindrutan, kan det vara nödvändigt att ta bort den mjuka toppen.
5

Justera suffletten och leta efter problemområden om toppen behövde tas bort. Om det är kallt ute, kan toppen vara svårare att hantera. Varmare dagar eller flyttar till ett varmt område kan orsaka toppen att vara mer följsamma. Detta kan bidra till att jämna ut problemområden genom att försiktigt sträcka toppen och installera det igen. Var noga med att zip, knäppa och placera alla nedre kanter överst i de kvarhållande skenorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102957.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.