Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort en Jeep Wrangler Unlimited Hard Top

Ta bort hardtop från din Jeep Wrangler Unlimited kan vara mycket roligt i det varma vädret. Med toppen av kan du njuta fullt ut av open-air känslan av att äga en Jeep och låta vinden blåsa genom håret. Toppen lossnar i tre delar och ta bort den främre kan ske utan verktyg av något slag. Den bakre kräver att du använder en Torx bit på en spärr, men bultarna är alla samma storlek så att du bara behöver köpa en Torx bit för jobbet. Saker du behöver
Ratchet
T-40 Torx bit
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två främre panelerna från din hardtop först. Vänd de båda solskydden ner mot vindrutan och lokalisera de två L-formade lås i mitten av taksektionerna. Vrid låsen för att släppa dem.
2

Vrid L-formade lås ovanför de främre axelbältena och släpp dem också. Lokalisera de två cirkulära fästen på högtalarna bar. Vänd dem moturs och helt ta bort dem från högtalaren baren.
3

Lokalisera och haka av två paddel spärrarna på rubriken ovanför vindrutan. Lyft de två främre panelerna och förvara dem på ett säkert ställe så att de inte skadas.
4

Öppna dörrarna för din Jeep. Lokalisera de två Torx bultar inuti ramen som fäster toppen till B-stolpen av Jeep. Avlägsna bultarna med en Torx T-40 bit och en spärrfunktion.
5

Ta bort de sex Torx bultar längs kroppen där toppen sitter strax under de bakre fönstren. Det finns tre på varje sida, och du kan ta bort dem med din T-40 bit och spärrfunktion.
6

Öppna bakluckan och fälla upp fönstret på baksidan av Jeep. Lokalisera den elektriska kontakten och bricka slang i ryggen, förarsidan hörnet av Jeep. Koppla loss ledaren genom att trycka på låsspärren på kontakten och dra ur kontakten. Dra brickan slangen lös och installera tjudrad locket på änden av röret.
7

Lyft toppen av Jeep och ställ den på ett mjukt underlag för att hålla den från att skadas.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102904.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.