Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

1994 Jeep Grand Cherokee Gas Mätarställning Specifikationer

Jeep Cherokee ger förare med valfria funktioner, men bränsleeffektivitet är inte en av dem. Under 1994 konsumenter hade ett val av fem Jeep Cherokee modeller. Det fanns variationer på vanliga funktioner men omfattande bränsleförbrukningen förblir konstant. Drivrutiner arbetar hårt för att hitta en lösning. Eftermarknad fordon modifiering ger viss relief. Motor

År 1994 kom Jeep Cherokee fordon standard med en 4,0 liters motor. Undantaget var den vanliga utgåvan, med en 2,5-liters motor som kan uppgraderas till 4,0 liter. De 4,0 liters motorer som mellan 180 och 190 hästkrafter, motståndare till 123 hk i 2,5 liters motorn. Ju mer HP en motor har, desto snabbare ett fordon färdas. Ökad HP innebär att fordonet bränner mer bränsle. Många tester visar långsammare körhastighet spara gas.
Bränsleanvändning

Gasförbrukning till Jeep Cherokee är enhetlig med undantag för standardversionen. 1994 4x4 Jeep Cherokee är rankad som tar emot mellan 12 och 16 miles per gallon i staden och 17 till 20 mpg på landsväg. Standarden upplagan fick den bästa MPG rating av 20 i staden och 23 på motorvägen.
Lösningar

eftermarknad förändringar förse förarna med en lätt förbättrad gas körsträcka för 1994 Jeep Cherokee. Kit finns på fordonsindustrin återförsäljare som inkluderar ett luftintag, luftfilter och avgassystem. Installation av utrustningen ökar sval luft emot av motorn, vilket skapar en mer likformig blandning av bränsle och luft. Den förbättrade mixen minskar mängden bränsle som behövs för fordonets drift och ökar bilens effekt. Satserna installera i ungefär två timmar med hushåll verktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102849.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.