Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur Wire en Switch Fönster

Energialternativ fönster är en praktisk accessoar och har länge ersatt manuell vev fönster. Men den strömbrytare som reglerar fönstret kan krångla till användning över tiden. Detta gör fönstret värdelös eftersom den inte kan flyttas för hand. Kabeldragning ett nytt power fönster switch är så enkelt som att byta en glödlampa. När ersätts, försäkrar den nya växeln smidig drift i många år framöver. Saker du behöver
Spade ansikte skruvmejsel
Tänger
mjuk trasa
ersätter switch
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i " Neutral "och dra åt parkeringsbromsen. Lossa batteriet genom att skruva loss terminalen med spade ansiktet skruvmejsel. Dra försiktigt terminalerna bort en i taget med tången. Sätt spaden ansikte skruvmejsel
2

under ramen för felaktig switch och försiktigt lyfta uppåt. Lägg en duk under skruvmejsel för att förhindra repor på dörrpanelen. När helt bort från dörren, kommer övergången att vara gratis och tråden greppet håller på kablarna till fönstret motorn kommer att exponeras.
3

Håll tråden grepp växeln ordentligt med bara fingrarna och försiktigt dra bort den gamla kontakten. Var noga med att komma ihåg i vilken ordning trådarna fästes. Återanslut kabeln greppet till ersättning omkopplaren genom att fästa trådarna i ordning.
4

Anslut batteriet och slå på fordonet.
5

Testa växeln genom att flytta fönster upp och ner minst 20 gånger innan du ansluter omkopplaren tillbaka i sin sockel. Om det inte finns någon rök eller värme som kommer från ledningarna, stänga av bilen, koppla ur batteriet och kontrollera igen anslutningarna.
6

Placera den nya växeln tillbaka inuti växlingsområdet ramen och tryck försiktigt in dörrpanelen uttag för att låsa den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102674.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.