Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man byter tändkablarna på en '94 Trans Am

Du borde byta tändkablarna på din 1994 Pontiac Trans Am minst var 30.000 miles, eller tidigare om de är skadade. Du kan köpa kablar ersättande kontakten från någon Biltema, vilket kommer att säkerställa att du använder de som passar din Trans Am ordentligt. Byta tändkablarna är ganska enkelt, och göra jobbet själv kommer att vara billigare än att betala en verkstad för att göra jobbet. Saker du behöver
dielektriskt fett
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på din Trans Am. Börja med ena tändkabeln och byt en i taget för att hålla det enkelt.
2

Ta gummistövel på tråden och vrid när du drar upp för att ta bort den från kontakten. Följ tråden till den andra änden där det fäster fördelarlocket och upprepa processen.
3

Lokalisera den nya tråden som matchar längden på den du bort. Tändstiftet trådar finns i olika längder beroende på vilken tändstiftet de fäster. Tryck på en ände av tråden på den öppna utrymmet på fördelarlocket. Sätt en liten mängd dielektriskt fett i pluggen änden av tändkabeln. Skjut boot på tändstiftet.
4

Upprepa processen för varje tråd en i taget tills du ersätter dem alla. Var noga med att ersätta den gamla tråden med en ny tråd med samma längd.
5

Kontrollera alla kablar för att se till att var och en sitter fast tändstiftet och fördelarlocket. Stäng huven och provkörning av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102440.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.